onewall Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 5 26 Haziran 2021 #1 Öncelikle merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi GeForce Experience oyun filtresi Valorant'ı açtığımda çalışmıyor. GeForce Experience'i bugün 2 defa silip tekrar kurdum düzelmedi, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2021
Öncelikle merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi GeForce Experience oyun filtresi Valorant'ı açtığımda çalışmıyor. GeForce Experience'i bugün 2 defa silip tekrar kurdum düzelmedi, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 36 26 Haziran 2021 #2 Yeni bir bug çıkmış ondan kapatılmış. HUD kapatma diye bir olay varmış flash yiyince kör olmuyormuşsunuz. Düzelince açılır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Furkan059 komik olan nedir hocam?
Yeni bir bug çıkmış ondan kapatılmış. HUD kapatma diye bir olay varmış flash yiyince kör olmuyormuşsunuz. Düzelince açılır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Furkan059 komik olan nedir hocam?
Crvena Zvezda Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.556 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #3 Valorant flash yememe bugu vardı 24 Haziran'da bugün NVIDIA renk ayarlarını kapattılar ve böyle bir şeyle karşılaşıyorsunuz.
Valorant flash yememe bugu vardı 24 Haziran'da bugün NVIDIA renk ayarlarını kapattılar ve böyle bir şeyle karşılaşıyorsunuz.
onewall Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 5 26 Haziran 2021 #4 Bende deli oluyordum neden açılmıyor diye, teşekkürler.
Furkan059 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 149 Çözümler 1 26 Haziran 2021 #5 Finch0900 dedi: Yeni bir bug çıkmış ondan kapatılmış. HUD kapatma diye bir olay varmış flash yiyince kör olmuyormuşsunuz. Düzelince açılır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Furkan059 komik olan nedir hocam? Genişletmek için tıkla... İnanılmaz emojisini atıcaktım, yanlış emojiyi atmışım kusura bakmayın.
Finch0900 dedi: Yeni bir bug çıkmış ondan kapatılmış. HUD kapatma diye bir olay varmış flash yiyince kör olmuyormuşsunuz. Düzelince açılır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Furkan059 komik olan nedir hocam? Genişletmek için tıkla... İnanılmaz emojisini atıcaktım, yanlış emojiyi atmışım kusura bakmayın.