B BeratCawres Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #1 Ekran kayıtları için anında yeniden oynatma çok OP ama tek sıkıntısı var, benim sesimi çok fazla oyun sesini çok az alıyor. Ben kendi sesimi kapatıp oyun sesini fullemek istiyorum, ne yapabilirim?
Ekran kayıtları için anında yeniden oynatma çok OP ama tek sıkıntısı var, benim sesimi çok fazla oyun sesini çok az alıyor. Ben kendi sesimi kapatıp oyun sesini fullemek istiyorum, ne yapabilirim?
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 18 Mayıs 2021 #2 Xbox Game Bar kullanın. Artı 0 Eksi
KS KS B BeratCawres Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #3 kuanbey dedi: Xbox Game Bar kullanın. Genişletmek için tıkla... GeForce Experience'da ayarlanmıyor mu karşılaştığım sorun? Artı 0 Eksi
kuanbey dedi: Xbox Game Bar kullanın. Genişletmek için tıkla... GeForce Experience'da ayarlanmıyor mu karşılaştığım sorun?