D Darkkkk27 Yoctopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #1 Getforce Experience oyunlarımı görmüyor yardım ederseniz seivinirim
2 263721 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.886 Makaleler 1 Çözümler 8 6 Ağustos 2022 #2 Darkkkk27 dedi: Getforce Experience oyunlarımı görmüyor yardım ederseniz seivinirim. Genişletmek için tıkla... Sağ üstteki 3 noktaya tıklayıp oyunları ve uygulamaları tara seçeneğine basın.
Darkkkk27 dedi: Getforce Experience oyunlarımı görmüyor yardım ederseniz seivinirim. Genişletmek için tıkla... Sağ üstteki 3 noktaya tıklayıp oyunları ve uygulamaları tara seçeneğine basın.
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.250 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #3 Sağ üstte kullanıcı adınız yazdığı yerin altında üç tane nokta var oraya basıp tarama yaptınız mı?
D Darkkkk27 Yoctopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #4 MRainb0w dedi: Sağ üstte kullanıcı adınız yazdığı yerin altında üç tane nokta var oraya basıp tarama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet yaptım ama işe yaramadı Darkkkk27 dedi: Evet yaptım ama işe yaramadı Genişletmek için tıkla... Bana yardım edermisin kanka belki yanlış yapmışımdı dc ver istersen
MRainb0w dedi: Sağ üstte kullanıcı adınız yazdığı yerin altında üç tane nokta var oraya basıp tarama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet yaptım ama işe yaramadı Darkkkk27 dedi: Evet yaptım ama işe yaramadı Genişletmek için tıkla... Bana yardım edermisin kanka belki yanlış yapmışımdı dc ver istersen