F flawles Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 61 Çözümler 1 25 Temmuz 2019 #1 Aynı sorun bende de var bütün her şeyi denedim ama hala çözüm bulamadım yardımcı olursanız güzel olur ya.
Aynı sorun bende de var bütün her şeyi denedim ama hala çözüm bulamadım yardımcı olursanız güzel olur ya.
Çözüm Recep Baltaş 25 Temmuz 2019 Şunu dener misiniz? GFE'yi kapatın. Windows + R tuşuna basın. Gelen pencereye %APPDATA% yazın ve Enter'a basın. Açılan pencerede bir geriye çıkıp Local\NVIDIA Corporation\NVIDIA GeForce Experience klasörünü bulun. Buradaki CefCache klasörünü silin. GFE'yi tekrar çalıştırın.
Şunu dener misiniz? GFE'yi kapatın. Windows + R tuşuna basın. Gelen pencereye %APPDATA% yazın ve Enter'a basın. Açılan pencerede bir geriye çıkıp Local\NVIDIA Corporation\NVIDIA GeForce Experience klasörünü bulun. Buradaki CefCache klasörünü silin. GFE'yi tekrar çalıştırın.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 25 Temmuz 2019 #2 Şunu dener misiniz? GFE'yi kapatın. Windows + R tuşuna basın. Gelen pencereye %APPDATA% yazın ve Enter'a basın. Açılan pencerede bir geriye çıkıp Local\NVIDIA Corporation\NVIDIA GeForce Experience klasörünü bulun. Buradaki CefCache klasörünü silin. GFE'yi tekrar çalıştırın. Artı 3 Eksi Çözüm
Şunu dener misiniz? GFE'yi kapatın. Windows + R tuşuna basın. Gelen pencereye %APPDATA% yazın ve Enter'a basın. Açılan pencerede bir geriye çıkıp Local\NVIDIA Corporation\NVIDIA GeForce Experience klasörünü bulun. Buradaki CefCache klasörünü silin. GFE'yi tekrar çalıştırın.
KS KS F flawles Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 61 Çözümler 1 25 Temmuz 2019 #3 Recep Baltaş dedi: Şunu dener misiniz? GFE'yi kapatın. Windows + R tuşuna basın. Gelen pencereye %APPDATA% yazın ve Enter'a basın. Açılan pencerede bir geriye çıkıp Local\NVIDIA Corporation\NVIDIA GeForce Experience klasörünü bulun. Buradaki CefCache klasörünü silin. GFE'yi tekrar çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Bende düzeldi sorun teşekkür ederim Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2019 Artı 1 Eksi
Recep Baltaş dedi: Şunu dener misiniz? GFE'yi kapatın. Windows + R tuşuna basın. Gelen pencereye %APPDATA% yazın ve Enter'a basın. Açılan pencerede bir geriye çıkıp Local\NVIDIA Corporation\NVIDIA GeForce Experience klasörünü bulun. Buradaki CefCache klasörünü silin. GFE'yi tekrar çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Bende düzeldi sorun teşekkür ederim
görkemsp Megapat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 694 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2019 #4 Açılan pencere'de bende çıkmıyor klasör. Geriye'de gelemiyorum. Artı 0 Eksi
MuyendisAmca_ Centipat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 1 2 Aralık 2019 #5 Görkem ayarlarda video kayıt filan ne var ne yok hepsini aç şimdi açtım hepsini düzeldi Dosya Ekleri Adsız.png 397,1 KB · Görüntüleme: 3.997 Artı 0 Eksi
Alibaran.ergun Hectopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 42 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Donanım,OEM Satış Dan. 21 Nisan 2020 #6 Tamamen gitti uygulama teşekkürler Artı 0 Eksi
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.658 Makaleler 13 Çözümler 19 21 Nisan 2020 #7 Alibaran.ergun dedi: Tamamen gitti uygulama teşekkürler Genişletmek için tıkla... İnternetten indirebilirsiniz. Daha iyi olmuştur. Yeniden yüklenirse, çözülebilir belki. Artı 0 Eksi
Alibaran.ergun dedi: Tamamen gitti uygulama teşekkürler Genişletmek için tıkla... İnternetten indirebilirsiniz. Daha iyi olmuştur. Yeniden yüklenirse, çözülebilir belki.
cemsahixx Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 37 20 Mayıs 2021 #8 Recep Baltaş dedi: Şunu dener misiniz? GFE'yi kapatın. Windows + R tuşuna basın. Gelen pencereye %APPDATA% yazın ve Enter'a basın. Açılan pencerede bir geriye çıkıp Local\NVIDIA Corporation\NVIDIA GeForce Experience klasörünü bulun. Buradaki CefCache klasörünü silin. GFE'yi tekrar çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Bendede aynı hata var. Dediklerinizin hepsini yaptım, yine aynı sorunu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Şunu dener misiniz? GFE'yi kapatın. Windows + R tuşuna basın. Gelen pencereye %APPDATA% yazın ve Enter'a basın. Açılan pencerede bir geriye çıkıp Local\NVIDIA Corporation\NVIDIA GeForce Experience klasörünü bulun. Buradaki CefCache klasörünü silin. GFE'yi tekrar çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Bendede aynı hata var. Dediklerinizin hepsini yaptım, yine aynı sorunu yaşıyorum.
Rexandor Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 610 Çözümler 4 5 Haziran 2021 #9 cemsahixx dedi: Bendede aynı hata var. Dediklerinizin hepsini yaptım, yine aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... düzeltebildin mi? Artı 0 Eksi
cemsahixx dedi: Bendede aynı hata var. Dediklerinizin hepsini yaptım, yine aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... düzeltebildin mi?
cemsahixx Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 37 5 Haziran 2021 #10 Rexandor dedi: düzeltebildin mi? Genişletmek için tıkla... Yeni sisteme geçiş yaptım herhangi bir sorun yaşamadım. Artı 0 Eksi
Rexandor dedi: düzeltebildin mi? Genişletmek için tıkla... Yeni sisteme geçiş yaptım herhangi bir sorun yaşamadım.