F flawles Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 58 Çözümler 1 25 Temmuz 2019 #1 Aynı sorun bende de var bütün her şeyi denedim ama hala çözüm bulamadım yardımcı olursanız güzel olur ya.
Aynı sorun bende de var bütün her şeyi denedim ama hala çözüm bulamadım yardımcı olursanız güzel olur ya.
Çözüm Recep Baltaş 25 Temmuz 2019 Şunu dener misiniz? GFE'yi kapatın. Windows + R tuşuna basın. Gelen pencereye %APPDATA% yazın ve Enter'a basın. Açılan pencerede bir geriye çıkıp Local\NVIDIA Corporation\NVIDIA GeForce Experience klasörünü bulun. Buradaki CefCache klasörünü silin. GFE'yi tekrar çalıştırın.
Şunu dener misiniz? GFE'yi kapatın. Windows + R tuşuna basın. Gelen pencereye %APPDATA% yazın ve Enter'a basın. Açılan pencerede bir geriye çıkıp Local\NVIDIA Corporation\NVIDIA GeForce Experience klasörünü bulun. Buradaki CefCache klasörünü silin. GFE'yi tekrar çalıştırın.
emir çetin Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 383 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #11 görkemsp dedi: Açılan Pencere'de bende çıkmıyor klasör. Geriye'de gelemiyorum. Genişletmek için tıkla... Geriye gelmekten kastığı üstteki appdata yazısına tıklamak bir geri klasöre geçiş yapacaksın yani. Artı 0 Eksi
görkemsp dedi: Açılan Pencere'de bende çıkmıyor klasör. Geriye'de gelemiyorum. Genişletmek için tıkla... Geriye gelmekten kastığı üstteki appdata yazısına tıklamak bir geri klasöre geçiş yapacaksın yani.
Serdarcolaks Hectopat Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 16 12 Nisan 2022 #12 Merhaba arkadaslar bende aynı sorun ile karşı karşıyayım recep hocamın soyledıklerını harfıyen uyguladım ama degısıklık yok sorun devam etmekte Dosya Ekleri Adsız.png 852,9 KB · Görüntüleme: 412 Artı 0 Eksi
Merhaba arkadaslar bende aynı sorun ile karşı karşıyayım recep hocamın soyledıklerını harfıyen uyguladım ama degısıklık yok sorun devam etmekte
G gizemgsm Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #13 mrb bendede aynı sorun var çözemedim bi türlü Artı 0 Eksi
onur_kakilli5 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 484 Çözümler 2 19 Temmuz 2024 #14 MuyendisAmca_ dedi: Görkem ayarlarda video kayıt filan ne var ne yok hepsini aç şimdi açtım hepsini düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bende şu an burada görününen ekrana giremiyor bir türlü. Dakikalarca aşağıda paylaştığım resimdeki gibi kalıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Artı 0 Eksi
MuyendisAmca_ dedi: Görkem ayarlarda video kayıt filan ne var ne yok hepsini aç şimdi açtım hepsini düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bende şu an burada görününen ekrana giremiyor bir türlü. Dakikalarca aşağıda paylaştığım resimdeki gibi kalıyor. Bunu nasıl çözebilirim?