mardi Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5 650 MSİ Nvidia GeForce gt 1030 Samsung ssd 250 Samsung hdd 250 Samsung Syncmaster monitör Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mart 2024 #1 Oyunları optimize etmeye nasıl açabilirim fikri olan var mı?
OlimurL Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core İ7-5500U GeForce GT 840M 4GB 16 GB DDR3 1600mhz RAM Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #2 Bilgisayarı yeniden başlatmayı denedin mi?
mardi Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5 650 MSİ Nvidia GeForce gt 1030 Samsung ssd 250 Samsung hdd 250 Samsung Syncmaster monitör Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mart 2024 #3 OlimurL dedi: Bilgisayarı yeniden başlatmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı
OlimurL Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core İ7-5500U GeForce GT 840M 4GB 16 GB DDR3 1600mhz RAM Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #4 Birde bu bilgisayarla bence cs oynayamazsın yeni bilgisayar alman lazım Yani bu zamanda alabileceğin bu fiyata en ileriye dönük PC ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Birde bu bilgisayarla bence cs oynayamazsın yeni bilgisayar alman lazım Yani bu zamanda alabileceğin bu fiyata en ileriye dönük PC ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
mardi Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5 650 MSİ Nvidia GeForce gt 1030 Samsung ssd 250 Samsung hdd 250 Samsung Syncmaster monitör Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mart 2024 #5 OlimurL dedi: Bir de bu bilgisayarla bence CS oynayamazsın yeni bilgisayar alman lazım. Yani bu zamanda alabileceğin bu fiyata en ileriye dönük PC. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... CS2 oynamayacağım zaten eski olanı yükledim onu açıyor daha az kasması için optimize etmek istiyorum.
OlimurL dedi: Bir de bu bilgisayarla bence CS oynayamazsın yeni bilgisayar alman lazım. Yani bu zamanda alabileceğin bu fiyata en ileriye dönük PC. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... CS2 oynamayacağım zaten eski olanı yükledim onu açıyor daha az kasması için optimize etmek istiyorum.