Çözüldü GeForce Experience Razer kulaklık yüzünden sistem seslerini alamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz
Merhaba. Sorunum gayet basit. Razer Kraken TE kulaklığını yanında gelen THX ses kartı ile kullanıyorum. Kullananlar bilecektir ki ses kartını takınca Windows'ta 3 tane ses cihazı oluyor. Birisi Razer Audio Controller - chat yani sohbet seslerini duyduğum kısım, birisi Razer Audio Controller - Game yani diğer kalan şeyleri duyduğum yer, ve bir de ek olarak THX spatial - Synapse. THX özelliğini kullanmak için kulaklığı kullanırken THX spatial - Synapse ses cihazını seçmem gerekiyor. Ancak sorunum şu ki benim seslerim aslında THX spatial cihazından değil Razer Audio Controller Game cihazından geldiği için ben bu ses cihazını kullanırken GeForce Experience klip veya kayıt alırken sistem sesleri olarak varsayılan ses cihazını gördüğü için sadece THX sesleri duymama yarayan ses cihazını seçiyor. Bu yüzden de kliplerde sadece kendi sesim oluyor, sistem seslerini duyamıyorum. Başından geçip çözebilen veya çözüm olabilecek önerisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

Çözüm:
Görev çubuğunun sağında bulunan ses ikonuna sağ tıklayıp ses ayarlarını aç diyoruz. Orada biraz aşağı kaydırıp "uygulama birimi ve cihaz tercihleri" kısmına girip orada bende 2 tane gözüken NVIDIA Container'ın çıkış cihazını Razer Audio Controller - Game yapınca sorunum düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı