Merhabalar ben sorunu nvidia broadcast kullanımı ötürü sorun yaşıyordum. İlk etapta onu kaldırın pc den nvidia app yeni uygulamasını silmeyin o dursun.. Pc yi yeniden başlatın sonra nvidia broadcast i kurun ama temiz kurulum olarak yarlar dahi silinecek. işlem biraz uzun sürebilir kurulum. Bitince ise boradcast te mikrofon kısmına gelip mevcut mikrofon aygıtınız seçili olsun. Buradan gürültü engelleme ve oda yankısı engelleme seçeneği aktif olsun. Windwos ayarlarından ses kayıt kısmıda varsayılan aygıtı nvidia broadcast seçin. Şimdi alt+z yapıp yukarıdaki dişli çarka tıklayıp ayarlar oradan sese girelim nvidia broadcast seçili olarak gelecek. Kaynak kısmında nvıidia broadcast seçili olsa dehi tekrar ona tıklayın alttaki mikrofon kaynağına tıklamayınız. Orada her başlangıçta sadece bir yüzde değişin mikrofon aktif olacaktır. Sistem ses düzeyi ile mikrofon ses düzeyi bende 100 seçili sadece güçlendirme değişiyorum her başlangıçta onu da 98 97 yapıyorum misal başlangıçtan sonra baktınız orsaı 99 mu 98 yapın değiştirin sadece. Yani kısacası her açılışta alt+z ye girip ses kısmından kayunak seçimi varsayılan nvidia broadcast gelse dahi bir kez ona tıklayın ve sonra güçlendirme kısmını yüzdesini değişin 95 se 99 99 sa 98 gibi sonra kapatın arka plan sesleri dahi kayıt aldığını göreceksiniz. bu arada alt+z deki altta bulunan mikrofon yanındaki her zaman açık aktif olsun. Ctrl+Alt+M ile değişir el ile de değişebilirsiniz.