GeForce Experience "Something went wrong" Hatası

KomandoEmre42

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

GeForce Experience 3.0.2.191 ve grafik sürücüsü 372.54 sürücülerini kullanmaktayım. Fakat yakın zamanda format attım, girmeye çalıştığım zaman ''Something went wrong. Try restarting GeForce Experience.'' hatası alıyorum. Çözümü nedir?

(İnternet bağlı gözüküyor olmasına rağmen Windows Mağaza, Update, Defender güncellemelerini yapamıyorum.)

DDU ile ilgili araştırma yaparken ''GeForce_Experience_Beta_v3.0.4.35'' sürümünü buldum bir de öyle deneyeceğim olmazsa DDU'ya başvuracağım peki parantez içinde ki sorun için ne yapabilirim? Windows Update ve Defender güncellemerini yapmayı başardım fakat Mağaza'ya bağlanmıyor, aynı şekilde Whatsapp masaüstü uygulamasına da internet bağlantısı yok dediği için giremiyorum fakat Spotify'da ki müzikleri dinleyebiliyorum.

DDU şart mı? Program kaldırdan kaldırılmaz mı?

3.0.5.22 sürümü çıktı. DDU ile kaldırın bu sürümü kurun.

Emre işletim sistemi ve mevcut versiyonu nedir ? Windows Sürüm Bilgisi - Winver
3.05.22 sürümüne GeForce kendisi güncelledi ilk açılışta aynı hatayı verdi ikinci açılış da sorunsuz çalıştı.
İmza da yazdığı gibi W10 Pro 64 bit + 1607 (14393.0)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…