GeForce Experience Something went wrong Try restarting Hatası

Problemin cozumunu su sekilde yaptim ve bende calisti, Nvidia telemetry container servisini start edince cozuldu bende suanda calisiyor.

Gec cevap yazdigim icin kusura bakma , Nvidia telemetry container servisine sag tiklayip ozelliklere gelip logon dan isaretledigim yeri secip tekrar baslatmayi dene o sekilde baslaticaktir.
Hocam, teşekkür ederim oldu. Birde şunu biliyor musun? Nvidia Geforce'de sürümüm 391.35, en son sürümü yani 417.22 sürümünü indirip kurmaya çalıştığımda "Bu grafik sürücüsü uyumlu grafik donanımı bulamadı" hatasını veriyor? Ekran Kartı Nvidia GT 730.

Donanim yoneticisinden 1 numarali kutudaki ekran kartini secip devredisi birakip sonra etkinlestir sonra guncellemeyi tekrar yuklemeyi dene, 2 numarali kutuda otomatik driver bulmasini dene eger bulamaz ise , birde nvidia experience uzerinden guncellemeye calis , eger yine basarisiz olursa nvidia experience guncel surumunu yukleyip dene Beta ve Arşiv Sürücüleri | NVIDIA burdan ekran kartinin guncel surumunun 417.22 oldugunu gordum.

Dosya Ekleri

• nvida.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 455
Arkadaşlar konuyu hortlatıcam ama ilerde bakıp çözemeyen arkadaşlar için buradan çok basit birşey söyleyeceğim. Az önce aynı hatayı bende aldım, düşündüm neden olabilir diye, bir gün önce msconfig hizmetler kısmından Nvidia ya ait tüm kutucukları kapattığımı farkettim, bugün ise aynı hatayı aldım ,tekrardan msconfig'e girip NVİDİA'ya ait tüm kutucukları aktif edip pc yi yeniden başlattım sorun çözüldü, bakan arkadaş olursa bu şekildede deneyebilir iyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…