ASLNS_21 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 503 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Şubat 2023 #1 GeForce Experience'tan Game Ready Driver yüklüyorum ama hep yüklememi istiyor. Dün PC'me format atmıştım, 4 kez yükledim ama bir şey değiştiğini anlamadım. Güncelleme yapıyor mu?
GeForce Experience'tan Game Ready Driver yüklüyorum ama hep yüklememi istiyor. Dün PC'me format atmıştım, 4 kez yükledim ama bir şey değiştiğini anlamadım. Güncelleme yapıyor mu?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.495 Çözümler 776 20 Şubat 2023 #2 GeForce Experience üzerinden yüklemeniz şart değil. Sorun çıktığını görüyorsanız NVIDIA üzeriden manuel olarak kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
GeForce Experience üzerinden yüklemeniz şart değil. Sorun çıktığını görüyorsanız NVIDIA üzeriden manuel olarak kurabilirsiniz.
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 20 Şubat 2023 #3 Nvidia sürekli oyunlara optimizasyon yapıyor bunu da game ready sürücüleri ile güncelliyor. Artı 0 Eksi