GeForce Experience sürücü indirmesi bitmeden bitmiş olarak gözüküyor

Specialagent58

Hectopat
Arkadaşlar merhabalar yeni format attığım sistemime NVIDIA GeForce Experience ile güncel sürücüyü indirirken indirmenin %42'sinde yanlışlıkla kasadan internet adaptörünü çıkarttım, sonra yeniden taktığımda bir süre indirmeye devam edip yeniden deneniyor uyarısı verdi, bende öğlesine programı tamamen kapatıp açayım dedim tekrar açınca program açılmadı sadece çerçeve ekranı geldi, kapatıp ikinci kez denediğimde tekrar yalnızca ekran geldi, bir süre bekleyip üçüncü kez denediğimde ise Experience bu kez açıldı ve direk sürücü kısmında hızlı kurulum ve özel kurulum yazıyordu, ama %42 de kalmıştı, nasıl bitti onu merak ettim. Kurulum ekranında bir problem olmadı klasik ekran kararıp geldi her zamanki gibi tüm sürücüleri kurdu sistem ama eksik bir dosyayla falan kurulum yapmış olabilir mi? Ondan sonra oyunların görüntüsünün tam netliği gitti gibi geldi ama belki de psikolojik yaptım bilmiyorum, pimpirikliyim biraz değişik şeyler hissederim

Son düzenleyen: Moderatör:

Şüphen varsa DDU ile sil yüklediğin driveri tekrar yükle

Tek bi driver değil genel olarak 5 Nvidia Driverini kurdu zaten, buradan kaldırıp tekrar programdan kursam aynı şey olmaz mı?

Hocam ben önce program ekle/kaldırdan tüm Nvidia sürücülerini silip C diskinden nerde varsa tüm Nvidia ve Nvidia Corporation klasörlerini sildim, kayıt defterinden de Hkey-current-user menüsünden Nvidia klasörünü sildim sonra Experience'den tekrar kurdum driveri. Şimdi ben DDU'nun yaptığı işlemin aynısını yapmış olmuş muyumdur? Kalıntı bırakmadım yani galiba.
Ama Windows klasöründen bir şey silmedim zaten temiz kurulum yaptım tekrar kurarken.

Son düzenleme:

Aynı şey olmaz DDU ile yapın yoksa sisteme zarar verebilirsiniz.

Aynı şey olmaz DDU ile yapın yoksa sisteme zarar verebilirsiniz.
Size sorduktan sonra şimdi baktım DDU'yu sürücüleri kaldıramazsanız ve sürücü dosyaları yer kaplamasın istiyorsanız kullanın diyor. Benim sildiklerim sistemle ilgili dosyalar değil zaten Nvidia klasörleri kurulumla gelir. Ama bilinçsizce bir şeyler silinirse zarar gelebilir tabi anlamayan denemesin.

Her ne olursa olsun temiz kalıcı bir şey istiyorsanız DDU ile bu işlemi yapmanız daha sağlıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…