K kruzer Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 İyi günler. Sorum belki anlamsız gelecek fakat GeForce Experience uygulamasında sürücüler kısmına geldiğimde bilgi yok şeklinde anlamlandıramadığım bir görüntü mevcut. Öncesinde resimler falan vardı. Örnek için 2 tane görüntü bırakıyorum. Normalde böyle olmasını beklerken Bu şekilde
İyi günler. Sorum belki anlamsız gelecek fakat GeForce Experience uygulamasında sürücüler kısmına geldiğimde bilgi yok şeklinde anlamlandıramadığım bir görüntü mevcut. Öncesinde resimler falan vardı. Örnek için 2 tane görüntü bırakıyorum. Normalde böyle olmasını beklerken Bu şekilde
Çözüm E E emr0 11 Temmuz 2023 Silip yüklemeyi deneyin. Driver'dan bahsetmiyorum. Zaten driver kurulu. Uygulamayı silin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Daha sonra kurun.
Silip yüklemeyi deneyin. Driver'dan bahsetmiyorum. Zaten driver kurulu. Uygulamayı silin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Daha sonra kurun.
E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 908 Çözümler 13 11 Temmuz 2023 #2 Silip yüklemeyi deneyin. Driver'dan bahsetmiyorum. Zaten driver kurulu. Uygulamayı silin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Daha sonra kurun. Artı 0 Eksi Çözüm
Silip yüklemeyi deneyin. Driver'dan bahsetmiyorum. Zaten driver kurulu. Uygulamayı silin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Daha sonra kurun.
KS KS K kruzer Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #3 emr0 dedi: Silip yüklemeyi deneyin. Driver'dan bahsetmiyorum. Zaten driver kurulu. Uygulamayı silin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Daha sonra kurun. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı. Her ihtimale karşı uygulama içerisinden özel kurulum aracılığıyla sürücüyü yeniden temiz kurdum. Çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
emr0 dedi: Silip yüklemeyi deneyin. Driver'dan bahsetmiyorum. Zaten driver kurulu. Uygulamayı silin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Daha sonra kurun. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı. Her ihtimale karşı uygulama içerisinden özel kurulum aracılığıyla sürücüyü yeniden temiz kurdum. Çok teşekkürler.
E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 908 Çözümler 13 11 Temmuz 2023 #4 kruzer dedi: İşe yaradı. Her ihtimale karşı uygulama içerisinden özel kurulum aracılığıyla sürücüyü yeniden temiz kurdum. Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Artı 0 Eksi
kruzer dedi: İşe yaradı. Her ihtimale karşı uygulama içerisinden özel kurulum aracılığıyla sürücüyü yeniden temiz kurdum. Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Önemli değil.