GeForce Experience sürüm güncelleştirme sorunu

EmirMeteTR

Centipat
Dostlar öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim konuya giriyorum GeForce Experience'nın 15Nisan güncellemesini yapmakta sıkıntılar yaşıyorum.

1: 35Mbps internetim var 4MB hızında indirme yapması gerekirken 200KB'yi bile geçmiyor bütün platformları kontrol ettim hiçbir indirme yok Windows'un en güncell sürümü 1909 yüklü ve güncell.

2: İndirme bitti ve benden tekrar indirmemi istedi tekrar indirdim sonra tekrar indirmemi istedi şimdi tekrar indiriyorum bittiğinde kur seçeneği çıkmıyor indir seçeneği çıkıyor.

Sürüm: 445.87 sürüm tarihi 04/15/2020.

Dosya Ekleri

• aadam.png
    aadam.png
    17,3 KB · Görüntüleme: 96
Dostlar öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim konuya giriyorum GeForce Experience'nın 15Nisan güncellemesini yapmakta sıkıntılar yaşıyorum.

1: 35Mbps internetim var 4MB hızında indirme yapması gerekirken 200KB'yi bile geçmiyor bütün platformları kontrol ettim hiçbir indirme yok Windows'un en güncell sürümü 1909 yüklü ve güncell.

2: İndirme bitti ve benden tekrar indirmemi istedi tekrar indirdim sonra tekrar indirmemi istedi şimdi tekrar indiriyorum bittiğinde kur seçeneği çıkmıyor indir seçeneği çıkıyor.

Sürüm: 445.87 sürüm tarihi 04/15/2020.

Benimde 35 Mbps internetim var şuan indiriyorum ama 4.1 MB/Sec indiriyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı