Rehber GeForce Experience üzerinden FPS göstergesi açma

Makaleler
14
Yer
Dreamland
Daha fazla  
Merhaba. Öncelikle kategoriyi doğru seçip seçmediğimi bilmiyorum. Eğer yanlışsam düzeltmeniz hoş olur.

Bugün NVIDIA GeForce Experience üzerinden çok kolay bir şekilde nasıl FPS'inizi görebileceğinizi anlatacağım. Öncelikle şu kısayolu yapın. Alt+f9 kısayolu yani. Bunlara aynı anda tıkladığınızda karşınıza bir ekran gelecek. Bu ekranda bir sürü özellik gözükecek. Ama bizim şu anlık işimiz onunla değil. Sağ alttaki çark simgesine tıkladığınızda karşınıza ayarlar gelecek. Ayarlar menüsünden de "hud düzeni" adlı kısmı seçin. Ve karşınıza gelen ekranda FPS sayacına tıklayın. Ona tıkladıktan sonra ise onun sağındaki kısımdan sayacın gözükmesini istediğiniz konumu seçin. Ve işte bu kadar. Artık NVIDIA'nın desteklediği her oyunda FPS'iniz gözükecek.

Biraz kısa oldu bir rehber için ama anlatabileceklerim maksimum bu kadar. Bir sıkıntınız olursa elimden geldiğince cevaplamayı denerim. İyi günler :) (eklemeyi unutmadan. Bu özelliği NVIDIA ekran kartınız varsa ve GeForce Experience yüklüyse kullanabiliyorsunuz ancak. Ekran kartı işi sizde ama ben buraya GeForce Experience'ın linkini koyayım. Bu uygulama ile ayriyeten driverlarınızı güncelleyebilir ve oyunlarınızı optimize edebilirsiniz: Sürücü Güncellemeleri ve Optimal Oyun Ayarları

Son düzenleyen: Moderatör:
Alt + f9 yapınca gerek masaüstünde, gerek nvidia uygulamasında hiçbirşey olmadı bende. Laptop kullandığımdan Fn ile de denedim aynı yine.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı