B blawlers Kilopat Katılım 16 Ekim 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2016 #1 Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu hatayı alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2016
Gamerrtr Hectopat Katılım 3 Ekim 2016 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2016 #2 Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center Bendede aynı sorun vardı bunu indirince çözüldü x86 kur.
Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center Bendede aynı sorun vardı bunu indirince çözüldü x86 kur.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2016 #3 Gamerrtr dedi: Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center Bendede aynı sorun vardı bunu indirince çözüldü x86 kur. Genişletmek için tıkla... Belki sistemi 64 bit. Nereden biliyorsun?
Gamerrtr dedi: Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center Bendede aynı sorun vardı bunu indirince çözüldü x86 kur. Genişletmek için tıkla... Belki sistemi 64 bit. Nereden biliyorsun?
Gamerrtr Hectopat Katılım 3 Ekim 2016 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2016 #4 Ruter dedi: Belki sistemi 64 bit. Nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... Benim sistemimde 64 bit ama 64 bit değil 32 bit çalıştı sanırım Geforce Experience 32 bit çalışıyor.
Ruter dedi: Belki sistemi 64 bit. Nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... Benim sistemimde 64 bit ama 64 bit değil 32 bit çalıştı sanırım Geforce Experience 32 bit çalışıyor.
B blawlers Kilopat Katılım 16 Ekim 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2016 #5 Gamerrtr dedi: Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center Bendede aynı sorun vardı bunu indirince çözüldü x86 kur. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim fakat bir sonuç elde edemedim.
Gamerrtr dedi: Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center Bendede aynı sorun vardı bunu indirince çözüldü x86 kur. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim fakat bir sonuç elde edemedim.
Gamerrtr Hectopat Katılım 3 Ekim 2016 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2016 #6 blawlers dedi: Hocam denedim fakat bir sonuç elde edemedim. Genişletmek için tıkla... Aslında sorunun çözülmesi lazımdı ozaman Geforce Experience kaldır sonra sitesinden tekrar indirip kur.
blawlers dedi: Hocam denedim fakat bir sonuç elde edemedim. Genişletmek için tıkla... Aslında sorunun çözülmesi lazımdı ozaman Geforce Experience kaldır sonra sitesinden tekrar indirip kur.
B blawlers Kilopat Katılım 16 Ekim 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2016 #7 Gamerrtr dedi: Aslında sorunun çözülmesi lazımdı ozaman Geforce Experience kaldır sonra sitesinden tekrar indirip kur. Genişletmek için tıkla... Bunu denemiştim ama tekrar denedim. Sonuç yine olumsuz.
Gamerrtr dedi: Aslında sorunun çözülmesi lazımdı ozaman Geforce Experience kaldır sonra sitesinden tekrar indirip kur. Genişletmek için tıkla... Bunu denemiştim ama tekrar denedim. Sonuç yine olumsuz.