U unchine Centipat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #1 GeForce Experience yükledim en başta Valorant'ı buldu sonra kayboldu. Bulamıyorum, tarama yapınca bulamıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2021
GeForce Experience yükledim en başta Valorant'ı buldu sonra kayboldu. Bulamıyorum, tarama yapınca bulamıyor.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.395 Çözümler 70 Yer Istanbul 22 Nisan 2021 #2 unchine dedi: GeForce Experience yükledim en başta Valorant'ı buldu sonra kayboldu. Bulamıyorum, tarama yapınca bulamıyor. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı kaldırıp tekrardan indirmeyi denediniz mi? GeForce Experience biraz sıkıntılı bir yazılım. Artı 0 Eksi
unchine dedi: GeForce Experience yükledim en başta Valorant'ı buldu sonra kayboldu. Bulamıyorum, tarama yapınca bulamıyor. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı kaldırıp tekrardan indirmeyi denediniz mi? GeForce Experience biraz sıkıntılı bir yazılım.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.277 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #3 unchine dedi: GeForce Experience yükledim en başta Valorant'ı buldu sonra kayboldu. Bulamıyorum, tarama yapınca bulamıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kaldırıp tekrar kurun GeForce Experience de böyle şeyler olabiliyor. Artı 0 Eksi
unchine dedi: GeForce Experience yükledim en başta Valorant'ı buldu sonra kayboldu. Bulamıyorum, tarama yapınca bulamıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kaldırıp tekrar kurun GeForce Experience de böyle şeyler olabiliyor.