GeForce Experience ve Game Ready Driver gerekli mi?

DonVitoCorleone

Decapat
Arkadaşlar PC'yi yeni topladım, 1 ay önce falan bilgisayarcıya götürdüm kurulumu yapsın diye GeForce Experience diye bir uygulama yüklemiş biraz önce bu uygulamadan bildirim geldi: Game Ready Driver 451.67 sürümü çıktı diye. Bunu görünce ben de GeForce Experience hesabı açtım Driver yüklemek için.

Sorum şu: GeForce Experience ve Game Ready Driver'ın ne gibi artıları var (oyun ve PC sağlığı açısından) ve bu gelen sürümü yüklemeli miyim sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet yüklemelisiniz. Bu program ekran kartınız için yeni bir sürücü yayınlandığı zaman size haber veriyor.

@Bora Dere'nin dedikleri dışında GeForce Experience, oyunlarda neredeyse performans kaybı olmadan kayıt, yayın yapmaya ve ekran görüntüsü almaya da yarıyor. Oyuna renk filtresi ekleyebiliyorsunuz. Oyunların ayarlarını size uygun şekilde optimize edebiliyor. Oyunlarda DSR açmanızı sağlıyor.

Game Ready Driver güncellemesi ise yeni çıkan oyunlar için optimizasyon sağlıyor. Ayrıca hata düzeltmeleri ve özellik eklemeleri de içerebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…