CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 26 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar GeForce Experience ve NVIDIA Denetim Masası ile performans arttırabilir miyim?
DOGSHIVERING Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 401 26 Ocak 2021 #2 CypIosh dedi: Arkadaşlar GeForce Experience ve NVIDIA Denetim Masası ile performans arttırabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bayağı fazla hem de.
CypIosh dedi: Arkadaşlar GeForce Experience ve NVIDIA Denetim Masası ile performans arttırabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bayağı fazla hem de.
Mysa Kilopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 899 Çözümler 4 26 Ocak 2021 #3 Experience ile hayır, Denetim masası ile evet.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 26 Ocak 2021 #4 DOGSHIVERING dedi: Bayağı fazla hem de. Genişletmek için tıkla... Peki ekran kartımı daha uzun vadeli kullanmak istiyorum böyle bir ayar yapabilir miyim performans da artacak ama.
DOGSHIVERING dedi: Bayağı fazla hem de. Genişletmek için tıkla... Peki ekran kartımı daha uzun vadeli kullanmak istiyorum böyle bir ayar yapabilir miyim performans da artacak ama.
DOGSHIVERING Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 401 26 Ocak 2021 #5 CypIosh dedi: Peki ekran kartımı daha uzun vadeli kullanmak istiyorum böyle bir ayar yapabilir miyim performans da artacak ama. Genişletmek için tıkla... Performansa çektiğinizde maalesef öyle bir şey yok diye biliyorum.
CypIosh dedi: Peki ekran kartımı daha uzun vadeli kullanmak istiyorum böyle bir ayar yapabilir miyim performans da artacak ama. Genişletmek için tıkla... Performansa çektiğinizde maalesef öyle bir şey yok diye biliyorum.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 26 Ocak 2021 #6 DOGSHIVERING dedi: Performansa çektiğinizde maalesef öyle bir şey yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kaliet artması önemli değil GTX 1650 i5 10300h ve 16 GB RAM için hangi ayarları önerirsiniz.
DOGSHIVERING dedi: Performansa çektiğinizde maalesef öyle bir şey yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kaliet artması önemli değil GTX 1650 i5 10300h ve 16 GB RAM için hangi ayarları önerirsiniz.
Sharkie Kilopat Katılım 26 Şubat 2018 Mesajlar 377 Çözümler 4 Yer Bornova, İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #7 Genel olarak; Doku süzme: Yüksek Performans Güç yönetimi modu: Maksimum performansı tercih et Kenar yumuşatma FXAA: Kapalı
Genel olarak; Doku süzme: Yüksek Performans Güç yönetimi modu: Maksimum performansı tercih et Kenar yumuşatma FXAA: Kapalı