charon1111111 Centipat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 18 22 Mart 2023 #21 Crypto Guard dedi: OBS bana daha net gibi geldi. Çıktı ayarlarını düzenlemeni öneriyorum. Genişletmek için tıkla... dostum merhaba obs ham görüntü almayla ilgili bilgi alabilir miyim senden acaba
Crypto Guard dedi: OBS bana daha net gibi geldi. Çıktı ayarlarını düzenlemeni öneriyorum. Genişletmek için tıkla... dostum merhaba obs ham görüntü almayla ilgili bilgi alabilir miyim senden acaba
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 22 Mart 2023 #22 charon1111111 dedi: Dostum merhaba OBS ham görüntü almayla ilgili bilgi alabilir miyim senden acaba. Genişletmek için tıkla... Resimde ki gibi adım adım yapılabilirsiniz. Fakat dikkat etmen gereken şey videoların boyutları. 17 saniyelik videom 1.33 GB yer kaplıyor. Depolama sorunu çekmek istemiyorsanız kayıt kalitesini düşürebilirsiniz.
charon1111111 dedi: Dostum merhaba OBS ham görüntü almayla ilgili bilgi alabilir miyim senden acaba. Genişletmek için tıkla... Resimde ki gibi adım adım yapılabilirsiniz. Fakat dikkat etmen gereken şey videoların boyutları. 17 saniyelik videom 1.33 GB yer kaplıyor. Depolama sorunu çekmek istemiyorsanız kayıt kalitesini düşürebilirsiniz.