C Cihangir Cem Temir Kilopat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2019 #1 Geforce Experience ile önceden kayıt yapabiliyordum, lakin şimdi Alt+Z kısa yolundan Kaydet tuşuna bastığımda sağ tarafta hemen video diske kaydedildi bildirimi geliyor. Ve video kaydedilmiyor.
Geforce Experience ile önceden kayıt yapabiliyordum, lakin şimdi Alt+Z kısa yolundan Kaydet tuşuna bastığımda sağ tarafta hemen video diske kaydedildi bildirimi geliyor. Ve video kaydedilmiyor.
u999 Hectopat Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 388 Çözümler 2 25 Haziran 2019 #2 Banada bazen olmuyordu bide freestyle açamıyordum, temizli kurulum yaptıkta sonra düzeldi sende öyle yap.
Banada bazen olmuyordu bide freestyle açamıyordum, temizli kurulum yaptıkta sonra düzeldi sende öyle yap.
C Cihangir Cem Temir Kilopat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2019 #3 Geforce Experience'i tekrardan mı kurayım?
u999 Hectopat Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 388 Çözümler 2 25 Haziran 2019 #4 Cihangir Cem Temir dedi: Geforce Experience'i tekrardan mı kurayım? Genişletmek için tıkla... Aynen yada driver indir daha iyi olur, temizli kurulum işaretlemeyi unutma.
Cihangir Cem Temir dedi: Geforce Experience'i tekrardan mı kurayım? Genişletmek için tıkla... Aynen yada driver indir daha iyi olur, temizli kurulum işaretlemeyi unutma.