sucuklu baklava Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 427 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #1 Selamlar, genel olarak klip falan çekiyorum ama sürekli bu klipler C diskine yükleniyor. C diskimde yer kalmamaya başladı. Hangi dosyayı D diskine yollarsam videolar D diskine yüklenir? NVIDIA GeForce Experience kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2021
Selamlar, genel olarak klip falan çekiyorum ama sürekli bu klipler C diskine yükleniyor. C diskimde yer kalmamaya başladı. Hangi dosyayı D diskine yollarsam videolar D diskine yüklenir? NVIDIA GeForce Experience kullanıyorum.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.090 Makaleler 25 Çözümler 623 Yer Fransa 4 Mart 2021 #2 Alt + Z > Çark > Kayıtlar konumundan ayarlayabilirsiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 4 Mart 2021 #3 Alt+Z ye basın, ayarlardan Kayıt klasörünü değiştirebilirsiniz. Artı 1 Eksi