GeForce Experience " Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir" Hatası

naber tehlike

Decapat
Arladaslar yeni ekran karti aldim Windows yükledim, sonra bu sorun çıktı karşıma. Güncellemeleri yaptım (Windows) ama gene düzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizi belirtir misiniz? Sorun büyük ihtimalle ekran kartı sürücüsünün sürümünden kaynaklanıyor.
Anakart-Asus H81M-C
Ekran Kartı-MSI GTX 1060 3 GB (GamingX)
HDD-1TB
İşlemci-Intel i5,ama modelini unuttum.
Yardım et lütfen.

DDU'yu rehbere göre kullanırsanız sıkıntı yaşamazsınız. Korkulacak bir durum yok. Windows 10 64 Bit olduktan sonra Home, Pro sürüm farketmez. Siz yukarıdaki işlemi yapın.

Video kaydı filan yapmıyorsanız silin gitsin GeForce Experience'i... Sorun ekran kartı değişimi yüzünden yaşanıyor olabilir. DDU ile şansınızı deneyin, olmadı temiz kurulum yapın.

Video kaydı filan yapmıyorsanız silin gitsin GeForce Experience'i... Sorun ekran kartı değişimi yüzünden yaşanıyor olabilir. DDU ile şansınızı deneyin, olmadı temiz kurulum yapın.
Tüm yardımlarınız için teşekkürler .Winodws güncellemeleri biraz geç geldi onlarıda yaptıktan sonra sorun düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…