GeForce Experience Yanlış Oyun Optimize Sorunu

Makaleler
7
GeForce Experience'de oyunlarima tikliyorum ornegin Fortnite veya PUBG gibi. Oyun optimize edilmistir diyor. Optimize ettigi grafik ayarlarina bakiyorum (Fortnite) golgeleri orta yapmis efektleri dusurmus vs.

Ben ise cogu zaman adamlari gorebilmek icin golgeleri ve post processingi kapatirim ve diger ayarlari en yuksege alirim ve o sekilde oynarim. Oyun icinde de kendi ayarlarimi kullaniyorum. GeForce Experience'de golgeler orta diyor oyunda ise kendi yaptigim ayar var yani kapali. Diger oyunlarda da boyle. Ornegin PUBG'de bilemem bir ayari en dusuge cekmis birini dusuge almis. Cozunurlugu de 900p'ye cekmis gozukuyor ama oyun icinde 1080p yuksek ayarlarda oynuyorum ben. Yani demek istedigim Experience uygulamasi grafik ayarlarini yanlis gosteriyor ya da gercekten optimize etme gibi bir sey yok.

Bunu duzeltmenin bir yolu yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
GeForce Experience ile optimizasyon yaptıktan sonra bir de kendin oyun içinden ayar yaparsan, yapılan optimizasyon bozulur, senin ayarların geçerli olur. GeForce Experience otomatik olarak yapacaksa, oyun içinde grafik ayarları ile oynamaman gerekiyor. Otomatik oyun optimizasyonu sisteme göre akıcılık ve kalite dengesinde bir öneri sunuyor. Senin daha fazla performans veya keyif aldığın durumlarda kendi ayarlarını kullanman mantıklı olan. Bence AAA oyunlar için başarılı, FPS tarzı rekabetçi oyunlar için kötü ayar yapıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı