GeForce Experience Yüklenmeli mi?

• Konuyu başlatan iJAWS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 18.174

iJAWS

Megapat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi GeForce Experience'nin performans açısından bir önemi var mıdır? Experience kullanmadan direkt ekran kartı driverını kullansak kayıp yaşanır mı? GTX 1050 Ti kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Experience bende de yüklü değil bir sorun yaşamadım. Sadece güncellemeleri arada kontrol etmelisiniz. :)

Oyun ayarları ve güncellemeler haricinde bir yararı yoksa silmek daha mı yararlı olur acaba?
Ben yayın için kullanıyordum. Obs kullanmaya başladıktan sonra işime yaramadı. Cs Go renk ayarları için kullandım bir süre. Renk ayarları için Vibrance Gui kullanmaya başladıktan sonra ihtiyaç kalmadı. Güncelleme için kullananda var. İhtiyaca göre değişiklik gösteriyor. Benim bilgisayarımda fps düşürdüğü tecrübeyle sabittir.

Ben yayın için kullanıyordum. Obs kullanmaya başladıktan sonra işime yaramadı. Cs Go renk ayarları için kullandım bir süre. Renk ayarları için Vibrance Gui kullanmaya başladıktan sonra ihtiyaç kalmadı. Güncelleme için kullananda var. İhtiyaca göre değişiklik gösteriyor. Benim bilgisayarımda fps düşürdüğü tecrübeyle sabittir.
O zaman internetten sürücü indirilebilir. Bu program olmasa bile renk ayarları yapılabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı