Z zsg Centipat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #1 GeForce Experience bu hatayı alıyorum. Çözümü nedir? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 74,6 KB · Görüntüleme: 50 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2021
Lethal Blows Decapat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 424 Çözümler 5 Yer Piltover Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mayıs 2021 #2 Sistem gereksinimlerin, o özellikler için yeterli değil demek istiyor, üzerine tıkladığında açıklaması yazıyor dostum korkacağın bir şey değil.
Sistem gereksinimlerin, o özellikler için yeterli değil demek istiyor, üzerine tıkladığında açıklaması yazıyor dostum korkacağın bir şey değil.
Z zsg Centipat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #3 Lethal Blows dedi: Sistem gereksinimlerin, o özellikler için yeterli değil demek istiyor, üzerine tıkladığında açıklaması yazıyor dostum korkacağın bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Ondan değil kayıt almak istiyorum sistemim i 5 GT 1030 6 GB RAM.
Lethal Blows dedi: Sistem gereksinimlerin, o özellikler için yeterli değil demek istiyor, üzerine tıkladığında açıklaması yazıyor dostum korkacağın bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Ondan değil kayıt almak istiyorum sistemim i 5 GT 1030 6 GB RAM.