GeForce Experience'in grafik ayarlarındaki kronik sorunu

F4T1H

Kilopat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM
Meslek
elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D)
Merhaba, ne zaman bu programı kursam oyunların grafiklerini kendine göre ayarlıyor ama işin kötü yanı her ne zaman ayarlasa oyun kasıyor. Oyunun kendi Benchmark'ı üzerinden yaptığımda da oyun kasmıyor, neden böyle oluyor anlamadım. Sırf güncellemeler için programı silmeyeyim diyorum ona da gerek duymuyorum. Haberlerde güncellemeleri karşıma çıkıyor kendim indirip kuruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ne zaman bu programı kursam oyunların grafiklerini kendine göre ayarlıyor ama işin kötü yanı her ne zaman ayarlasa oyun kasıyor. Oyunun kendi Benchmark'ı üzerinden yaptığımda da oyun kasmıyor, neden böyle oluyor anlamadım. Sırf güncellemeler için programı silmeyeyim diyorum ona da gerek duymuyorum. Haberlerde güncellemeleri karşıma çıkıyor kendim indirip kuruyorum.
GeForce Experience de oyunlar belirdiğinde oyunlardan hangisini istiyorsan seç orda ayar (İngiliz işareti) var. Orda Maksimum kalite seçiliyse performansa doğru çekebilirsin.
Onun dışında bazen driver güncellemesi sonrası nvidia denetim masasında 3d ayalarında ekran kartı güç yönetimini güç tasarrufuna alabiliyor, ordan maksimum performansı tercih et seçili olup olmadığını kontrol edebilirsin

Programı kurduğunda yeni eklenen oyunları otomatik optimize et diye bir seçenek var onun tikini kaldırıyorsun daha da müdahale etmiyor.

GeForce Experience de oyunlar belirdiğinde oyunlardan hangisini istiyorsan seç orada ayar (İngiliz işareti) var. Orada Maksimum kalite seçiliyse performansa doğru çekebilirsin.
Onun dışında bazen driver güncellemesi sonrası NVIDIA denetim masasında 3D ayalarında ekran kartı güç yönetimini güç tasarrufuna alabiliyor, oradan maksimum performansı tercih et seçili olup olmadığını kontrol edebilirsin

Kalitenin düşmesini istemiyorum, hem maksimum performansa ayarladım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı