NVIDIA kendi sitesinde GeForce Experience ve NVIDIA App uygulamalarını ilk kez indirenlere Xbox Game Pass vereceğini söylemiş. Tam olarak nasıl alabilirim? Kart daha dün geldi.
Hocam adımları vermiş zaten aldım ben.NVIDIA kendi sitesinde GeForce Experience ve NVIDIA App uygulamalarını ilk kez indirenlere Xbox Game Pass vereceğini söylemiş. Tam olarak nasıl alabilirim? Kart daha dün geldi.
![]()
Ben alamadım .dHocam adımları vermiş zaten aldım ben.
Reedem kısmındaki kodu mu aldınız hocam? Bende kod gözükmüyor.Hocam adımları vermiş zaten aldım ben.
Hocam "kullan" nerede?Hocam adımları vermiş zaten aldım ben.
Hocam bende onu anlamadım. NVIDIA'nın sitesinde yazanıda çözemedim.Reedem kısmındaki kodu mu aldınız hocam? Bende kod gözükmüyor.
SSS kısmında ''Hocam "kullan" nerede?
Bir NVIDIA Hesabı Oluşturun
![]()
İndirin, Yükleyin ve GeForce Experience veya NVIDIA uygulaması beta sürümünü açın
![]()
NVIDIA Hesabınızla oturum açın
![]()
Kullanılabilir Ödülleriniz olup olmadığını görmek için Kullan'a gidin
![]()
Ödülünüzü Doğrudan GeForce Experience veya NVIDIA uygulaması beta aracılığıyla alın
Hocam bende onu anlamadım. NVIDIA'nın sitesinde yazanıda çözemedim.
O zaman VPN.SSS kısmında ''
Ödüller için ülkeye özgü herhangi bir kısıtlama var mı?
Bu ödül Kuzey Kore, Çin, Türkiye, Arjantin, Libya, Rusya, Hong Kong, Brezilya, Suudi Arabistan, Tayland ve Hindistan'da geçerli değildir. şöyle bir şey yazıyor.
Hocam "kullan" nerede?
Bir NVIDIA Hesabı Oluşturun
![]()
İndirin, Yükleyin ve GeForce Experience veya NVIDIA uygulaması beta sürümünü açın
![]()
NVIDIA Hesabınızla oturum açın
![]()
Kullanılabilir Ödülleriniz olup olmadığını görmek için Kullan'a gidin
![]()
Ödülünüzü Doğrudan GeForce Experience veya NVIDIA uygulaması beta aracılığıyla alın
Hocam bende onu anlamadım. NVIDIA'nın sitesinde yazanıda çözemedim.
Hocam yeni mi oluşturdunuz yoksa önceki hesaptan mı aldınız?NVIDIA appde var.
Yeni hesap açın VPN ile öyle alın.Hocam yeni mi oluşturdunuz yoksa önceki hesaptan mı aldınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.