ghor Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #1 Merhaba. GeForce Experience'te ekran görüntüsü almak istiyorum ama alınmıyor. Alt+1 bastım olmadı, alt+Z yapıp ekran görüntüsü al dedim, gene olmadı. Ne yapmam lazım?
Merhaba. GeForce Experience'te ekran görüntüsü almak istiyorum ama alınmıyor. Alt+1 bastım olmadı, alt+Z yapıp ekran görüntüsü al dedim, gene olmadı. Ne yapmam lazım?
legomerak Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 158 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #2 Alt+F2 deneyin. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Bewkay Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Sistem Özellikleri GIGABYTE GAMING 3060 Ti OC Ryzen 5 5600x Kingstone Fury Beast 3200Mhz 2x8 Ram B550M DS2H Anakart MLD 3300/3100 1 TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2024 #3 ghor dedi: Merhaba. GeForce Experience'te ekran görüntüsü almak istiyorum ama alınmıyor. Alt+1 bastım olmadı, alt+Z yapıp ekran görüntüsü al dedim, gene olmadı. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Ekran goruntusu almayi masaustunde mi deniyorsunuz yoksa oyunda mi? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
ghor dedi: Merhaba. GeForce Experience'te ekran görüntüsü almak istiyorum ama alınmıyor. Alt+1 bastım olmadı, alt+Z yapıp ekran görüntüsü al dedim, gene olmadı. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Ekran goruntusu almayi masaustunde mi deniyorsunuz yoksa oyunda mi?
KS KS ghor Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #4 Bewkay dedi: Ekran goruntusu almayi masaustunde mi deniyorsunuz yoksa oyunda mi? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Eskiden normal ekran görüntüsü alıyordu. Şimdi sadece oyunda alıyor. Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Bewkay dedi: Ekran goruntusu almayi masaustunde mi deniyorsunuz yoksa oyunda mi? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Eskiden normal ekran görüntüsü alıyordu. Şimdi sadece oyunda alıyor. Teşekkür ederim.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 12 Haziran 2024 #5 @ghor Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Artı 0 Eksi
@ghor Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.
KS KS ghor Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #6 Moderasyon Ekibi dedi: @ghor Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Aslında ekran görüntülük bir şey yok oyuna girince denedim oldu. Artı 0 Eksi
Moderasyon Ekibi dedi: @ghor Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Aslında ekran görüntülük bir şey yok oyuna girince denedim oldu.
Mehmetttt36 Femtopat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #7 Arkadaşlar her şey tamam ama ekran kartında takıldım ekran kartım GT 1030 daha iyi değil mi beni bir bilgilerdiriz seniz mutlu olurum Artı 0 Eksi
Arkadaşlar her şey tamam ama ekran kartında takıldım ekran kartım GT 1030 daha iyi değil mi beni bir bilgilerdiriz seniz mutlu olurum
KS KS ghor Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #8 Mehmetttt36 dedi: Arkadaşlar her şey tamam ama ekran kartında takıldım ekran kartım GT 1030 daha iyi değil mi beni bir bilgilerdiriz seniz mutlu olurumEki Görüntüle 2260329 Genişletmek için tıkla... Yok GTX serisi daha iyi kanka. Artı 0 Eksi
Mehmetttt36 dedi: Arkadaşlar her şey tamam ama ekran kartında takıldım ekran kartım GT 1030 daha iyi değil mi beni bir bilgilerdiriz seniz mutlu olurumEki Görüntüle 2260329 Genişletmek için tıkla... Yok GTX serisi daha iyi kanka.