E egemendoruk Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 31 18 Mayıs 2020 #1 Epic games de bedava olan GTA 5 i yükledim ancak GTA 5 destekleniyor olmasına rağmen görmüyor ayarlardan GTA 5 in konumu da seçtim ama yine de görmüyor bilginiz var mıdır ?
Epic games de bedava olan GTA 5 i yükledim ancak GTA 5 destekleniyor olmasına rağmen görmüyor ayarlardan GTA 5 in konumu da seçtim ama yine de görmüyor bilginiz var mıdır ?
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 18 Mayıs 2020 #2 Herkes olduğu gibi bende de aynı.
L4A7 Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 736 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2020 #3 Sağ tık-görüntü ayarları-grafik ayarları ardından oradan GTA 5 bul ve yüksek performansı seç.
E egemendoruk Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 31 18 Mayıs 2020 #4 Olmadı L4A7 dedi: Sağ tık-görüntü ayarları-grafik ayarları ardından oradan GTA 5 bul ve yüksek performansı seç. Genişletmek için tıkla... Olmadı egemendoruk dedi: İlk olmadı sonra oyunda 15 dk oynadıktan sonra kendi kendine geldi (belki de tesadüftür) verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 19 Mayıs 2020
Olmadı L4A7 dedi: Sağ tık-görüntü ayarları-grafik ayarları ardından oradan GTA 5 bul ve yüksek performansı seç. Genişletmek için tıkla... Olmadı egemendoruk dedi: İlk olmadı sonra oyunda 15 dk oynadıktan sonra kendi kendine geldi (belki de tesadüftür) verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Genişletmek için tıkla...
L4A7 Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 736 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mayıs 2020 #5 egemendoruk dedi: Olmadı Olmadı. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Bir şey olursa her buradayız. Keyifli oyunlar.
egemendoruk dedi: Olmadı Olmadı. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Bir şey olursa her buradayız. Keyifli oyunlar.