2tlibott Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 252 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar Fortnite'de hep düşman öldürdügümde avlandı kaydedildi diyor haritaya bakamıyorum bir de yerimi çok kaplıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2020
Arkadaşlar Fortnite'de hep düşman öldürdügümde avlandı kaydedildi diyor haritaya bakamıyorum bir de yerimi çok kaplıyor.
burakdqn Hectopat Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 110 Çözümler 1 Yer Sarıçam, Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayat Okulu - Öğrenci 2 Aralık 2020 #2 2tlibott dedi: Arkadaşlar Fortnite'de hep düşman öldürdügümde avlandı kaydedildi diyor haritaya bakamıyorum bir de yerimi çok kaplıyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Nvidia Highlight özeliiğini kapatmanız gerekmektedir. • Alt + z kombinasyonunu uygulayın. • Açılan yerden ayarlara giriniz. • Oradan "Dikkat çekenler" bölümüne giriniz. • Kapalı durumuna alınız. Artı 0 Eksi
2tlibott dedi: Arkadaşlar Fortnite'de hep düşman öldürdügümde avlandı kaydedildi diyor haritaya bakamıyorum bir de yerimi çok kaplıyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Nvidia Highlight özeliiğini kapatmanız gerekmektedir. • Alt + z kombinasyonunu uygulayın. • Açılan yerden ayarlara giriniz. • Oradan "Dikkat çekenler" bölümüne giriniz. • Kapalı durumuna alınız.
Hopeisgreat Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 279 Yer Burdur/Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 16 gb ram RTX 1650 ti i5 10. nesil Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 13 Ağustos 2023 #3 burakdqn dedi: Merhaba, Nvidia Highlight özeliiğini kapatmanız gerekmektedir. • Alt + z kombinasyonunu uygulayın. • Açılan yerden ayarlara giriniz. • Oradan "Dikkat çekenler" bölümüne giriniz. • Kapalı durumuna alınız. Genişletmek için tıkla... sağolun hocam Artı 0 Eksi
burakdqn dedi: Merhaba, Nvidia Highlight özeliiğini kapatmanız gerekmektedir. • Alt + z kombinasyonunu uygulayın. • Açılan yerden ayarlara giriniz. • Oradan "Dikkat çekenler" bölümüne giriniz. • Kapalı durumuna alınız. Genişletmek için tıkla... sağolun hocam