GeForce G105M ekran kartının arızalı olduğu nasıl anlaşılır?

pwomwpw

Hectopat
Daha fazla  
Selam beni bir laptopum var ve ekran karti eskiden Mortal Kombat oynarken dalga dalga gosteriyordu oyunu ve YouTube video bakarken de oyleydi. Sonra laptop yere saldim baktim ekran donmusdu ve ekran cizgiler vardi ve renkler karismisti. Sonra koydum kenara yarin cozulmustu simdi oyun oynamak istiyorum. Far Cry 3 14-30 FPS arasi veriyor Config ile. Ve bozulur mu laptop? Sistemim: 6 GB RAM NVIDIA GeForce G105M 512 MB ekran karti i3 M350 islemci.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam beni bir laptopum var ve ekran karti eskiden Mortal Kombat oynarken dalga dalga gosteriyordu oyunu ve YouTube video bakarken de oyleydi. Sonra laptop yere saldim baktim ekran donmusdu ve ekran cizgiler vardi ve renkler karismisti. Sonra koydum kenara yarin cozulmustu simdi oyun oynamak istiyorum. Far Cry 3 14-30 FPS arasi veriyor Config ile. Ve bozulur mu laptop? Sistemim: 6 GB RAM NVIDIA GeForce G105M 512 MB ekran karti i3 M350 islemci.

Laptoplarda genelde iki adet ekran kartı bulunur. MSI Afterburner yükleyip ekran kartı kullanımından oyunda hangi ekran kartını kullandığınıza bakabilirsiniz. Eğer G105M kullanılıyorken sorun oluyorsa kartta problem vardır.

Laptoplarda genelde iki adet ekran kartı bulunur. MSI Afterburner yükleyip ekran kartı kullanımından oyunda hangi ekran kartını kullandığınıza bakabilirsiniz. Eğer G105m kullanılıyorken sorun oluyorsa kartta problem vardır.

Genellikle degil. Benim laptopum 1 tane ekran karti var.

bilen yokmu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı