Çözüldü GeForce Game Ready Driver 368.39 Yüklenme Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

noobboss

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şu an en güncel sürüm olan driver 368.39'u Experience aracılığıyla indiriyorum, kurulumunu yapıyorum. PC'yi yeniden başlattıktan sonra bu güncelleme Experience açıldığında hala aynı şekilde kalıyor. Özel kurulum, Temiz kurulum hepsini denedim. Nvidia'nın sayfasından da manuel olarak indirip kurdum. Hala aynı şekilde güncellememi istiyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

DDU ile tüm Nvidia sürücülerini sildim ve manuel yükledim fakat yine aynı sorun devam ediyor. Değişen bir şey olmadı...Başka ne yapılabilir?

GeForce Experienceden güncellemeleri denetleye bas ve işlemin bitmesini bekle. Arada bug olabiliyor.

Sorun hala devam ediyor. Bütün yolları denedim fakat aynı güncelleme hala ısrarla görünüyor...

Ayrıca söyle bir durum söz konusu "Physx - aynı veya daha yeni bir sürüm mevcut" ibaresi var. Sorun bundan kaynaklanabilir mi?

Merhaba arkadaşlar, sorunu çözdüm...
Belki benim gibi aynı sorunu yaşayan olursa diye problemin çözümünü paylaşmak istedim. Arkadaşlar eğer Experience güncelleme yapmıyor, ve aygıt yöneticisi içindeki ekran kartı yanında sarı ünlem işareti varsa ve gitmiyorsa, BIOS güncellemeniz yapılmamış olabilir. Yani beni uğraştıran sorun BIOS güncellemesiymiş. Eğer aynı sorunu yaşayan olursa daha detaylı anlatabilirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…