Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.316 Makaleler 1 Çözümler 44 26 Şubat 2018 #1 Güncellemeyi indirdim ve ardından kurmak için seçeneğe bastığımda bu uyarı ile karşılaştım.
f1ght3r Megapat Katılım 27 Mayıs 2016 Mesajlar 429 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2018 #2 PC'yi kapat aç yeniden dene. Olmazsa sitesinden indir. PC'ndekini de sil. Yeni kurulum yap.
Deniz_Coskun Hectopat Katılım 26 Şubat 2018 Mesajlar 69 Yer İstanbul/Bahçelievler Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Destek Personeli 27 Şubat 2018 #3 Merhaba, Eğer öceden bir kurulum yapmışssan belkide tam olarak silemeişsindir, çerezlerle birlikte tamamını temizle yüklenicektir. Yine olmazsa eğer setup u değiştir. buradan indirebilirsin: NVIDIA DRIVERS GeForce Game Ready Driver WHQL Teşekkürler...
Merhaba, Eğer öceden bir kurulum yapmışssan belkide tam olarak silemeişsindir, çerezlerle birlikte tamamını temizle yüklenicektir. Yine olmazsa eğer setup u değiştir. buradan indirebilirsin: NVIDIA DRIVERS GeForce Game Ready Driver WHQL Teşekkürler...
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.316 Makaleler 1 Çözümler 44 27 Şubat 2018 #4 Kapatıp açtım fakat düzelmedi, önceden bir kurulum yapılmadı yine Kasım'da gelen bir güncelleme son olarak eklenmişti ekran kartına. Şimdi yeni güncellemeyi yapmak istiyorum fakat yapamıyorum.. İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.
Kapatıp açtım fakat düzelmedi, önceden bir kurulum yapılmadı yine Kasım'da gelen bir güncelleme son olarak eklenmişti ekran kartına. Şimdi yeni güncellemeyi yapmak istiyorum fakat yapamıyorum.. İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.