TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 2 28 Ocak 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı 1050 ti Anakart asus h81 m-k İşlemci i5 4570 Ekran kartım GTX 1050 Ti güncelleme var indir e basıyorum %100 oluyor ama tekrar indir yazısı geliyor.
Ekran kartım GTX 1050 Ti güncelleme var indir e basıyorum %100 oluyor ama tekrar indir yazısı geliyor.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.974 Makaleler 15 Çözümler 466 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Ocak 2023 #2 En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin. www.nvidia.com.tr Buradan indir. Yanlış link atmışım düzelttim.
En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin. www.nvidia.com.tr Buradan indir. Yanlış link atmışım düzelttim.
TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 2 28 Ocak 2023 #3 Teru dedi: En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin. www.nvidia.com.tr Buradan indir. Yanlış link atmışım düzelttim. Genişletmek için tıkla... Şu an yüklü olanı kaldırayım mı?
Teru dedi: En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin. www.nvidia.com.tr Buradan indir. Yanlış link atmışım düzelttim. Genişletmek için tıkla... Şu an yüklü olanı kaldırayım mı?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.974 Makaleler 15 Çözümler 466 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Ocak 2023 #4 TheNoblesT.R dedi: Şu an yüklü olanı kaldırayım mı? Genişletmek için tıkla... Bunu kurmaya çalışınca kendi kaldırır.
TheNoblesT.R dedi: Şu an yüklü olanı kaldırayım mı? Genişletmek için tıkla... Bunu kurmaya çalışınca kendi kaldırır.
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #5 Arkadaşın az evvel attığı gibi NVIDIA nın kendi sitesinden indir. GE hata verebiliyor bazen.
TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 2 28 Ocak 2023 #6 Teru dedi: Bunu kurmaya çalışınca kendi kaldırır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.974 Makaleler 15 Çözümler 466 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Ocak 2023 #7 Achlyis dedi: Arkadaşın az evvel attığı gibi NVIDIA nın kendi sitesinden indir. GE hata verebiliyor bazen. Genişletmek için tıkla... Hele format sonrası asla kurulmuyor bende.
Achlyis dedi: Arkadaşın az evvel attığı gibi NVIDIA nın kendi sitesinden indir. GE hata verebiliyor bazen. Genişletmek için tıkla... Hele format sonrası asla kurulmuyor bende.
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #8 Teru dedi: Hele format sonrası asla kurulmuyor bende. Genişletmek için tıkla... Direk siteden indirmek daha iyi oluyor bana kalırsa.
Teru dedi: Hele format sonrası asla kurulmuyor bende. Genişletmek için tıkla... Direk siteden indirmek daha iyi oluyor bana kalırsa.