GeForce Game Ready nasıl?

Yagiz_K

Hectopat
Daha fazla  
GeForce Game Ready nasıldır? İndirmesem de olur mu? Bazılarında FPS kaybı yaşatmış sanırım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bildiğim kadarıyla sürücü yazılımı bunlar. Game Ready Drivers oyun için kullanacaksanız kurulur, Studio Drivers ise Stüdyo Yazılımları ile ilgilenecekseniz nVidia kartlar için kurulur. Yani Game Ready Driver kurmanız ve güncel tutmanız lazım. FPS kaybı vs. yaşamazsınız. Zaten sürücüleri kurmazsanız kartı kullanamazsınız. Windows Güncelleme ile en az bir sürücüyü kuruyor zaten.

Bildiğim kadarıyla sürücü yazılımı bunlar. Game Ready drivers oyun için kullanacaksanız kurulur, Studio drivers ise stüdyo yazılımları ile ilgilenecekseniz NVIDIA kartlar için kurulur. Yani Game Ready driver kurmanız ve güncel tutmanız lazım. FPS kaybı vs. yaşamazsınız. Zaten sürücüleri kurmazsanız kartı kullanamazsınız. Windows güncelleme ile en az bir sürücüyü kuruyor zaten.

Oyun da oynuyorum. Kuruyorum o halde.

Bence yüklü olması daha iyi, sürücü güncellemelerini daha kolay takip edersiniz.

GPU ölçeklendirmesi nasıl açılıyor peki onu da söyleyebilir misiniz boşuna konu açmayayım bir daha.Nvidia control panelde bulamadım

Dosya Ekleri

• 16923720236213660307374392937519.jpg
    16923720236213660307374392937519.jpg
    105,9 KB · Görüntüleme: 42
GPU ölçeklendirmesi nasıl açılıyor peki onu da söyleyebilir misiniz boşuna konu açmayayım bir daha. NVIDIA Control panelde bulamadım.

MUX varsa o şekilde NVIDIA seçin eğer yoksa Intel Arc'tan yapılıyordu sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı