GeForce Game Ready sürücü kurulumu nasıl yapılır?

Enestgr

Hectopat
Daha fazla  
GeForce Game Ready sürücüsünü kurarken hızlı kurulum mu özel kurlum mu yapayım?

Sizin hızlı kurulum yapıp yapmamanız önemli değil önemli olan hangisinin doğru yöntem olduğu.

Bilginiz varsa paylaşın yoksa hikayenizi anlatmayın.
Hızlı kurulumda yanlış olan nedir? Farkı ne? Daha doğru ise yada yaptığımız yanlışsa düzeltelim.

Hızlı kurulumda yanlış olan nedir? Farkı ne? Daha doğru ise yada yaptığımız yanlışsa düzeltelim.
Hızlı kurılumda eski sürücü ile çakışma olabiliyor. (FPS kayıpları, stabilite kayıpları, görüntü hataları vb.) Bunun en bariz örneğini AMD kartlarda görebiliyoruz.

Hızlı kurılumda eski sürücü ile çakışma olabiliyor. (FPS kayıpları, stabilite kayıpları, görüntü hataları vb.) Bunun en bariz örneğini AMD kartlarda görebiliyoruz.
Hmm... Arkadaş Nvidia kullanıyor sanıyorum başlıktan onu anladım. Ayrıca cevabımda bu zamana kadar hızlı kurulum kullandığımı ve sorun olmadığından cevap niteliğinde bir cümle kurduğumu düşünüyorum. Sizin dediğiniz bir sorun olduğunda yapılacak bir işlem olduğunu düşünüyorum. Siz windows güncellemelerini web sayfasını üzerinden exe uzantılı dosya indirerek mi yapıyorsunuz?

Arkadaş NVIDIA kullanıyor sanıyorum başlıktan onu anladım.
Technopat'ta AMD sürücü sorununu genel olarak herkes bildiği için AMD'yi örnek gösterdim. NVIDIA'da da aynı sorunlar olabilir.

Siz windows güncellemelerini web sayfasını üzerinden exe uzantılı dosya indirerek mi yapıyorsunuz?
Hem websitesinden hem de uygulamasından kurmuşluğum var. Kendime yaptığımın kaç katı kadar başkalarına kurmuşluğum da var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…