GeForce GT 525M Valorant DX11 hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Glank

Hectopat
Merhaba arkadaşlar Valorant'ı tam ekran oynayamadığım için sorunları araştırıyordum ve Intel HD Graphics 3000'den kaynaklandığı söyleniyordu bende Intel'in ekran kartını devre dışı bıraktım ve harici kartım olan NVIDIA GeForce GT 525m kartıma geçtim ancak şimdi de (DX11 feature Level 10.0 required to run the Engine) hatası alıyorum ancak Intel'i devreye sokunca ve Intel devredeyken oyunu NVIDIA kart ile açtığımda açılıyor bir türlü anlamadım. Çözüm bilen var mı?
Ha bu arada kartım DX11 destekliyor mu? İnternetten baktığım kadarıyla destekliyor.

NVIDIA'dan bahsediyorsunuz değil mi? Intel karttan değil çünkü zaten onu kullanmıyorum.

En güncelini indirdikten sonra oyun tam ekran olmuyordu sonra sürümü değiştirdim tekrar ancak yine olmuyor.

Burada sadece Intel'i gösteriyor.

NVIDIA'yı da buldum

Sürücü kaynaklı diye düşünüyorum çünkü bende de Dell N5110 vardı sattım onu kuzenime o Valorant falan oynuyordu görmüştüm bayramda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…