GeForce GT 635M nasıldır?

Birben

Hectopat
Makaleler
1
Ben yeni bir laptop alacağım. Laptopun özelliği ise i5 3470 işlemcili 8 GB RAM ve GeForce GT 635M ekran kartlı ve ekran kartı 2012 çıkışlı. Benim için PUBG Lite ile 2015 tarihte çıkan ve daha eski oyunları orta-yüksek ayarda açması yeterli. Bu ekran kartına sahip laptop işimi görür mü benim?

840M kullanıyorum 2017 çıkışlı oyunları falan en düşük de 30 40 oyuna göre değişiyor AAA oyunalardan bahsediyorum. 635 daha eski yüksekden sanmıyorum o kadar FPS versin ayrıca PUBG Lite kapandı oynanamıyor artık.

840M kullanıyorum 2017 çıkışlı oyunları falan en düşük de 30 40 oyuna göre değişiyor AAA oyunalardan bahsediyorum. 635 daha eski yüksekden sanmıyorum o kadar FPS versin ayrıca PUBG Lite kapandı oynanamıyor artık.
PUBG LİTE'yi bir ara kuzenimin bilgisayarında oynamıştım hoşuma gitmişti, kapandığını bilmiyordum, mobil versiyonunu oynarım artık. benim istediğim oyunlar Far Cry 4, BF3 Premium ve CS-GO, açarsa Fallout 4. Bunları açması yeterli.

PUBG LİTE'yi bir ara kuzenimin bilgisayarında oynamıştım hoşuma gitmişti, kapandığını bilmiyordum, mobil versiyonunu oynarım artık. benim istediğim oyunlar Far Cry 4, BF3 Premium ve CS-GO, açarsa Fallout 4. Bunları açması yeterli.
Açar fakat zevk almanız mümkün değil. Sürünürsünüz tam manasıyla.

PUBG Lite'yi bir ara kuzenimin bilgisayarında oynamıştım hoşuma gitmişti, kapandığını bilmiyordum, mobil versiyonunu oynarım artık. Benim istediğim oyunlar Far Cry 4, BF3 Premium ve CS:GO, açarsa Fallout 4. bunları açması yeterli.

Fallout 4 oynatmaz. CS de 45 55, falan YouTube'dan istediğiniz oyunn adını yazıp 635M yazin elbet oyun testi videosunu bulursunuz.

Hangi GT635M ama? 3 farklı varyantı var genel anlamda;
NVIDIA GeForce GT 635M Specs Bu DDR3 128Bıt olan
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/geforce-gt-635m.c3017 Bu da DDR3 64 Bit olan
Bunların performansı yaklaşık GT730 gibidir.
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/geforce-gt-635m.c352 Bir de bu var fakat bunun çekirdek kod adı yenilenmiş, yani daha iyi performans vereni. Bu da DDR3 128Bıt fakat 2 GB, ayrıca diğerlerinden yaklaşık %30 daha performanslı. HD5670'e yakın performans sergiliyor bu da.

Hangi GT635M ama? 3 farklı varyantı var genel anlamda;
NVIDIA GeForce GT 635M Specs Bu DDR3 128Bıt olan
NVIDIA GeForce GT 635M Specs Bu da DDR3 64 Bit olan
Bunların performansı yaklaşık GT730 gibidir.
NVIDIA GeForce GT 635M Specs Bir de bu var fakat bunun çekirdek kod adı yenilenmiş, yani daha iyi performans vereni. Bu da DDR3 128Bıt fakat 2 GB, ayrıca diğerlerinden yaklaşık %30 daha performanslı. HD5670'e yakın performans sergiliyor bu da.
bende de bu ekran kartından var attığın 2 ekran kartından hangisi olduğunu nasıl anlayabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı