GT555M ile 635M'in performansı birebir aynı. Öte yandan GT635M daha yeni bir kart olduğu için sürücüler geldiğinde daha çok destek alacak bir kart. Kart kepler değil ama belki yeniler Kepler olabilir şansına. nVidia'nın ne yapacağı bilinmez...
https://www.technopat.net/forum/diz...-serisi-hangileri-kepler-hangileri-fermi.html
Ben ASUS'ta çalıştım, MSI laptop kullanıyorum. İkisi de gayet sağlam ve kalitelidir. ASUS da diğer firmalar gibi laptoplarını taşeron ürettirir. Apple Macbook'ları üreten firma, ASUS'a da laptop yapar
Hatta bu yüzden Apple, fabrikaya ihtar çekmişti yekpare alüminyum gövdeli laptop üretemezsiniz diye. Apple bunun için 5 yıllık bir anlaşma imzalamıştı. Anlaşma bitince Ultrabook teknolojisi açığa çıktı ve PC'ler de Macbook gibi olmaya başladı
Servis konusunda ASUS MSI'dan daha iyidir. Ama MSI kötüdür demiyorum. GT680 laptopumun şarj girişini bozdum. Verdim, tamir ettiler. Kullanıcı hatası olmadığı sürece sorun olmaz...
Oyun dersen MSI GE serisi derim. Zira bu cihazlar özellikle oyun için yapılmış ürünler.