GeForce GT210 Sistem Performans Sorunu

Tolga5252

Centipat
PC Fujitsu kasa bilenler bilir güzel cihaz yatay kasalardan DDR3 4 RAM slotlu güzel sessiz kasa 10 GB RAM 1 GB NVIDIA GeForce GT210 ekran kartı var işlemci Celeron G1610 2.60 GHz CS:GO düşük FPS alıyorum kasıyor yani neyim yetmiyor sizce?

O sistemin açması bile bir mucize.Cs GO en ağır motorlardan birisi olan Source motorunu kullanıyor.
FPS yükseltmek istirseniz.
------------------------------
1-Razer cortex indir (pek işe yaramaz ama yineden bir umut olabilir)
2-Boş dosyaları silin.
3-CS:GO FPS videoalrındaki aşamaları yapın (YouTube hellian TV o ayarlamasını yapmıştı)
4-Afterburner gibi uygulamalar açıksa kapatın7.

Ekran kartı yetmiyor.
İşlemcide düşük.

PC Fujitsu kasa bilenler bilir güzel cihaz yatay kasalardan DDR3 4 RAM slotlu güzel sessiz kasa 10 GB RAM 1 GB NVIDIA GeForce GT210 ekran kartı var işlemci Celeron G1610 2.60 GHz CS:GO düşük FPS alıyorum kasıyor yani neyim yetmiyor sizce?

Dostum CS:GO'da sadece oyun menüsündeki ayarlarla olmuyor youtuba yazabilirsiniz CS:GO grafik ayarları diye aynı sorun benim de başıma gelmişti YouTube'da olan rehberler üzerinden çözdüm.

FPS yükseltme ayarlarını falan geçin, sisteminizi yükseltmek için kendinize uygun bir bütçe söyleyin bilgisayarınızı en iyi şekilde nasıl kullanırsınız yardımcı olalım.Csgo ayarlarını değiştirmek vs. bu sistemde işe yaramaz, unutun onları.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı