dincer33 Hectopat Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 49 Yer Mersin Daha fazla Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2014 #1 Nvidia geforce gts 250 ekran kartı 4gb ram intel core duo 2.93 ghz işlemci var. Titanfall oynatırmı?
H hastai Ziyaretçi 3 Mayıs 2014 #2 gts 250 açar mı açmaz mı bilemem ama 20 fps'nin üstüne hiçbir çözünürlükte çıkamayacağınızı garanti ederim. Oynatır ama oynanmaz.
gts 250 açar mı açmaz mı bilemem ama 20 fps'nin üstüne hiçbir çözünürlükte çıkamayacağınızı garanti ederim. Oynatır ama oynanmaz.
H hastai Ziyaretçi 3 Mayıs 2014 #4 Hocam 7850 sizin çocuğunuz siz de onun velisisiniz resmen Yazılılardan hep en yüksek almasını istiyorsunuz.
Hocam 7850 sizin çocuğunuz siz de onun velisisiniz resmen Yazılılardan hep en yüksek almasını istiyorsunuz.
O OceanWave Ziyaretçi 3 Mayıs 2014 #5 Haha güzeldi bu. Sorayım dedim rastlamışken. Silinen üye dedi: Hocam 7850 sizin çocuğunuz siz de onun velisisiniz resmen Yazılılardan hep en yüksek almasını istiyorsunuz. Genişletmek için tıkla...
Haha güzeldi bu. Sorayım dedim rastlamışken. Silinen üye dedi: Hocam 7850 sizin çocuğunuz siz de onun velisisiniz resmen Yazılılardan hep en yüksek almasını istiyorsunuz. Genişletmek için tıkla...
H hastai Ziyaretçi 3 Mayıs 2014 #6 Silinen üye dedi: Haha güzeldi bu. Sorayım dedim rastlamışken. Genişletmek için tıkla... Tamamen ultra oynatmasını beklemeyin. Oynatabilir de oynatmayabilir de. Ama eminim high-ultra'dan 40 fps üstünde performans verir.
Silinen üye dedi: Haha güzeldi bu. Sorayım dedim rastlamışken. Genişletmek için tıkla... Tamamen ultra oynatmasını beklemeyin. Oynatabilir de oynatmayabilir de. Ama eminim high-ultra'dan 40 fps üstünde performans verir.