SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 12 Ağustos 2021 #21 Eternal777 dedi: Katılıyorum hocam, buraya yazıp, konunun onaylanıp, insanların cevap vermesini bekleyene kadar 3-4 tane video izleyip bakabilirdi. Genişletmek için tıkla... Hocam yazıp yazmamam video izleyip izlemem size ne hocam söylerseniz söyleyin söylemezseniz baska konuya gidebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2021
Eternal777 dedi: Katılıyorum hocam, buraya yazıp, konunun onaylanıp, insanların cevap vermesini bekleyene kadar 3-4 tane video izleyip bakabilirdi. Genişletmek için tıkla... Hocam yazıp yazmamam video izleyip izlemem size ne hocam söylerseniz söyleyin söylemezseniz baska konuya gidebilirsiniz.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.804 Çözümler 7 12 Ağustos 2021 #22 SouSage dedi: Hocam yazıp yazmamam video izleyip izlemem size ne hocam söylerseniz söyleyin söylemezseniz baska konuya gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir video attım hocam zaten. İstiyorsanız izleyin. Yeteri kadar yardımcı oldum kendimce.
SouSage dedi: Hocam yazıp yazmamam video izleyip izlemem size ne hocam söylerseniz söyleyin söylemezseniz baska konuya gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir video attım hocam zaten. İstiyorsanız izleyin. Yeteri kadar yardımcı oldum kendimce.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 12 Ağustos 2021 #23 Eternal777 dedi: Bir video attım hocam zaten. İstiyorsanız izleyin. Yeteri kadar yardımcı oldum kendimce. Genişletmek için tıkla... Oldunuz hocam teşekkürler iyi günler.
Eternal777 dedi: Bir video attım hocam zaten. İstiyorsanız izleyin. Yeteri kadar yardımcı oldum kendimce. Genişletmek için tıkla... Oldunuz hocam teşekkürler iyi günler.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.804 Çözümler 7 12 Ağustos 2021 #24 SouSage dedi: Oldunuz hocam teşekkürler iyi günler. Genişletmek için tıkla... İyi günler hocam.