Ben nisan ayı içerisinde bilgisayar toplayacağım. Sistemim şu anda hazır ama aklıma bir şey takıldı.
GeForce GTX 1060 GAMING X mi?
GeForce GTX 1060 mı?
İkisi de 6 GB fakat aradaki fark nedir?
Şahsen ben tip olarak "Gaming X" istiyorum malum stoklar yok.
Sistem İse;
Gaming X modelinin soğutması biraz daha iyidir. Fakat arada dağlar kadar fark yok. Benim önerim Gaming X olmayan modeli alıp işlemcinizi R5 1400'e terfi ettirmenizdir. İsterseniz de anakartınızı bir üst model alabilirsiniz.
Gaming X modelinin soğutması biraz daha iyidir. Fakat arada dağlar kadar fark yok. Benim önerim Gaming X olmayan modeli alıp işlemcinizi R5 1400'e terfi ettirmenizdir. İsterseniz de anakartınızı bir üst model alabilirsiniz.
Evet,Katılıyorum FPS farkı gerçekten fark edilmeyecek kadar düşüktür, bu yüzden bütçeyi düşük tutmak adına MSI GeForce GTX 1060 6GT OCV1 6GB GDDR5 192Bit alabilirsiniz.
Almışken işlemcini R5 1600 ve anakarttı en ucuzundan da olsa 4 slot RAM li M2 li B350 serisi anakart almanı öneririm.
Ekran kartı olarakta markaya takılma alacağın zaman piyasadaki en uygun anakarttı almaya bak.
Mesela şu ekran kartı şuan en uygun ekran kartı piyasadaki. GALAX GeForce GTX 1060 OC 6 GB Ekran Kartı 60NRH7DSL9OK - Nanokatalog