GeForce GTX 1650 sistem için ETS2 versiyonu önerisi

SadRay

Femtopat
Herkese iyi akşamlar öncelikle,

INTEL i3 7100 CPU 3.90 GHz

HYPERX FURY DRR4 4 GB RAM

TOSHIBA A100 240 GB SSD

GeForce GTX 1650 D6 VENTUS XS OC

Bu sistemde ETS 2 oynamak istiyorum ancak güncel sürümler sistemim için ileride. Bana önerebileceğiniz bir ETS 2 versiyonu var mı böyle 60+ FPS, modlayabileceğim vb.

Merhaba hocam bende de 1650 var, şahsen en güncel sürümünde (1.54 olması lazım) 1080P'de Ultra ayarlarda 40-50 FPS alıyorum. Bir de hem Steam Workshop'tan hem de internetten indirdiğim 150'den fazla mod var... Tabii hepsini açmadım ama 130 küsur mod açıktı bir Save'de 30-40 FPS arası alıyordum.
NOT: Bende 16 GB RAM var ama en güncel sürümde sizde benzer performans alırsınız.

Hocam o RAM ile bu oyun şu anda oynanmaz. 2 yıl önce eski PC'de 4 GB RAM varken 2dk donduğu oluyordu gittim RAM'ı 8 yaptım bir daha böyle donmalar olmadı. 2 yıl önceden bahsediyorum oyun o zaman çok daha hafifti yani oyunu oynayabilmek için en az 8 GB RAM'e sahip olmak lazım. Fakat önerim 16 GB RAM'dır. Sisteminiz RAM haricinde oyunu rahatlıkla açar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…