Burada Recep veya Ali bey'e güvenip güvenmemen ile alakalı değil. Yukarıda bahsettiğim durum işlemin kişiye göre uygun olup olmadığıdır. Eğer videoya göre yapsan yapamayacaksın çünkü sana özel yapılmış bir video değil. Orada fvbios yazıyor ama sende o dosya olmadığı için uyarı alacaksın. Yapacağın işlem;Bu video 09:25'de basliyor Windows 98 kurup hepsini böyle yapip yapabillirim herhalde Recep Baltas ve Ali Güngör'e güveniyorum.
Kendi konunuzu açıp sorabilirsiniz. Şuan kullandığın ile geldi dediğin güncelleme bilgilerini karşılaştırıp hızları görebilirsin. Eğer üretici sitesi ise geliştirmeleri orada yazar.Benim karta da VBIOS güncellemesi gelmiş. Gerekli mi? Avantajları ne olur?
Riskli değil diyorsun ancak ekranın hiç gelmediğini görünce bakalım bu sözünü hatırlayabilecek misin?!Bazi Internet sitelerinde duydum ki gercekten cok riskli bir güncellestirmeymis. Ilk BIOS sürümümü güncelledigimde böyle bende cok tedirgin oluyordum ama bana göre BIOS güncellemek hic riskli degil
Uyumlu olarak gözüküyor ancak biraz risk alman gerekecek tabi ki. Zaten yanlış ise zaten yukarıda kaç sefer yazdım ne yapacağını.Yanlis bir VBIOS indirip PC'mi bozacak halde degilim, eger yanlis VBIOS aldin derseniz yapmayacagim. Yok dogru ise kesin yapacagim, son gelismeleri size söylerim insallah olur
Board dedigimiz sey nedir ve eski VBIOS ile uyusmali midir ? Eger bilmiyorsaniz bilen birisini cagırabillirsiniz.Riskli değil diyorsun ancak ekranın hiç gelmediğini görünce bakalım bu sözünü hatırlayabilecek misin?!
Uyumlu olarak gözüküyor ancak biraz risk alman gerekecek tabi ki. Zaten yanlış ise zaten yukarıda kaç sefer yazdım ne yapacağını.
Board ingilizce çeviride bile çevirebilirdin. Türkçesi karttır.Board dedigimiz sey nedir
Eski bios ile neden uyuşması gereksin?eski VBIOS ile uyusmali midir ?
Bilmeyen kişi yukarıda size verdiğim cevapları verebilir mi? Eğer siz bilmiyorsanız yukarıda yazdım yine ne yapacağınızı. Kısaca korkuyorsan yapma.Eger bilmiyorsaniz bilen birisini cagırabillirsiniz.
Evet uyuşmalıdır.Yeni kart ile eski kart uyusmali midir?
Hayır izlemedim, çünkü gerek duymuyorum.Technopattaki VBIOS videosunu izlemissinizdir umarim, eger siz o videoya bakarak 14:40 dakkikaya atlarsaniz orada eski VBIOS'unu görebillirsiniz.
Kart versiyonu değişik olsa da uyum sağlayabiliyor. Yukarıda kaç kere "sen bilirsin" dediğim yerler "bu riski alabiliyorsan yap" demeye geliyor.Ama kart versionu bende degisiktir, sadece 2 harf onlarda en sonda, bu iste korkutuyor beni yoksa yaparim.
Evet var. Karta fiziksel hasar verirse kapsam dışında.Garanti disi kalma ihtimalli var midir ?
Bu hata illede bios ile alakalı olmayabiliyor. Mavi ekran alıyorsanız dump dosyalarını paylaşmanız gereklidir, bunun için yeni konu açıp sorabilirsiniz.Ki zaten CS:GO oynarken bazen "Nvidia kernel mode driver crashed" hatasi aliyorum.