Razer dönemi nereye bitti yahu ? Çok keskin ifadeler. Özellikle Türkiye'de büyük bir alıcı kitlesi var logitech'in.
Ayrıca anakarta o kadar para verilmez diyip düşük kalite önerenleri de anlamıyorum. Anakart önemlidir. Pcı veriyolları, ses yonga setleri. desteklediği kulaklık ohm seviyeleri. bass boostlar. vs vs. mesela bakarsan
asus z170deluxe ve z170 pro gaming arasında ne fark var ki diyebilirsin ama HDMI 2.0 çıkışından tutta. birisi 300ohm kulaklığa kadar destekliyor birisi 600 ohm vs . en küçük ayrıntılar bile önemli bence.
MSI m7 gayet güzel. Ancak ve ancak bütçe yetmiyorsa ekran kartı için falan düşürülebilir tabi anakart. O konu da katılıyorum. Son model anakart alıp düşük bir ekran kartı almak ilginç olur.
Bu arada takım halinde logitech ekipman almayın iyice araştırın derim. Benim en çok duyduğum razer deathadder ve steelseries rival FPS için öneriliyor. İkisini de kullanmadım uzun yıllardır logitech g9'um var, logitech'le de sıkıntı yaşamadım ama 2. 3. senede yan tuşları vs iptal oldu bozuldu.
MMo içinse razer naga iyidir..
anakarttaki görüşleriniz doğru ancak razer hakkında aynı şeyleri söyleyeme Türkiye'de cidden yüksek rakamlı bit alıcı kitlesine sahip, perki yurtdışında mmo için geliştirilen m95 çok daha ergonomik ve pratik bir kullanıma sahip o önerdiğiniz rival ve deathadderın karışımı gibi bir şey gladius ve malzeme kalitesi olarak çok daha üstün razer eski kalitesine geri dönmediği sürece alınmaz bunun en basit örneğiyse lisanslı cherry mx switchleri bırakıp çakma kailhe geçmesidir.
Ekran kartı konusunda GTx 980ti sığdırılabiliyorsa iyi olur, bütçeyi öğrenmek lazım tabi.