GeForce MX 130 i5-1035G1 sistem Age of Empires oynatır mı?

osko36

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı GeForce MX130.
İşlemci Intel Core i5-1035G1
8 GB DDR4 RAM.
Age of Empires defeniti editions oyununu oynatır mı? Tat verir mi yani?

Son düzenleyen: Moderatör:

RAM konusunda biraz sorun çekebilirsiniz. Windows'un ram kullanımını azaltmak için debloat, veya direkt modded iso ile formatlayabilrsiniz. Ama sisteminiz oynatabilir evet. Sorun yaşamazsınız.

Eki Görüntüle 2378803

RAM konusunda biraz sorun çekebilirsiniz. Windows'un ram kullanımını azaltmak için debloat, veya direkt modded iso ile formatlayabilrsiniz. Ama sisteminiz oynatabilir evet. Sorun yaşamazsınız.
Steamda eage of enpires 3 definiti edition önerilen özellikleri sizin paylastiginizdan farkli cikiyor

• 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 version 18362.0 or higher
  • İşlemci: Intel i5-3300 @ 3.0GHz or AMD FX-8350 or equivalent with an average CPU Passmark score of 4100 or better
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 980 or Radeon R9 Fury or equivalent with an average Passmark G3D Mark of 9500 or better @1080p
  • DirectX: Sürüm 11

Hocam son oyunu sormuşsunuz sanırım ben 2. oyun diye anladım minimum ayarlarda oynarsınız yalnız rami 16 yapmanız lazım.

Hocam başlıkta Age of Empires Definitive edition ve açıklamada da öyle yazınca ilk oyunun definitive edition'unu oynayacağınızı düşündüm. 3. oyunun Defintiive'sini oynayamazsınız. Oynasanız bile, tat almazsınız.

İllaki oynayacağım diyorsanız, Throttlestop ile işlemciyi en yüksek all core hızına çıkarıp, ekran kartını overclock edip, Modlanmış Windows 10 kurun bilgisayarınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…