hellaboutthat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.430 Çözümler 5 21 Şubat 2020 #1 Bu hatayı çözmenin bir yolu var mı? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 6,8 KB · Görüntüleme: 65
Onur Can Emir Centipat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 32 21 Şubat 2020 #2 hellaboutthat dedi: Bu hatayı çözmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kardeşim bunu kullanmak için önerilen internet hızı 50mbps'dir.Senink kaç? hellaboutthat dedi: Bu hatayı çözmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Adımız aynı bu arada
hellaboutthat dedi: Bu hatayı çözmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kardeşim bunu kullanmak için önerilen internet hızı 50mbps'dir.Senink kaç? hellaboutthat dedi: Bu hatayı çözmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Adımız aynı bu arada
hellaboutthat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.430 Çözümler 5 21 Şubat 2020 #3 Onur Can Emir dedi: Kardeşim bunu kullanmak için önerilen internet hızı 50mbps'dir.Senink kaç? Adımız aynı bu arada Genişletmek için tıkla... 38 mbps benim internetde yorumlarda 5 mbps internet ile açanları bile gördüm :/
Onur Can Emir dedi: Kardeşim bunu kullanmak için önerilen internet hızı 50mbps'dir.Senink kaç? Adımız aynı bu arada Genişletmek için tıkla... 38 mbps benim internetde yorumlarda 5 mbps internet ile açanları bile gördüm :/