F FCOE0 Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #11 ZerefDragneel dedi: Evet şu an erişebiliyorum sisteme 1 2 tane defa daha Live chat ile konuşun isterseniz. Genişletmek için tıkla... Live chatle dün akşam konuştum. Üst seviye teknisyene mi aktaracakmış benim davayı. ZerefDragneel dedi: Evet şu an erişebiliyorum sisteme 1 2 tane defa daha Live chat ile konuşun isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam yazdım. Cevapta geldi ama olumsuz bir cevap bunun sıfırlanamayacağını söylediler tamda paketi yenilemiştim.. Son düzenleme: 17 Ocak 2023
ZerefDragneel dedi: Evet şu an erişebiliyorum sisteme 1 2 tane defa daha Live chat ile konuşun isterseniz. Genişletmek için tıkla... Live chatle dün akşam konuştum. Üst seviye teknisyene mi aktaracakmış benim davayı. ZerefDragneel dedi: Evet şu an erişebiliyorum sisteme 1 2 tane defa daha Live chat ile konuşun isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam yazdım. Cevapta geldi ama olumsuz bir cevap bunun sıfırlanamayacağını söylediler tamda paketi yenilemiştim..
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 18 Ocak 2023 #12 FCOE0 dedi: Live chatle dün akşam konuştum. Üst seviye teknisyene mi aktaracakmış benim davayı. Hocam yazdım. Cevapta geldi ama olumsuz bir cevap bunun sıfırlanamayacağını söylediler tam da paketi yenilemiştim. Genişletmek için tıkla... Bir şey diyemeyeceğim hocam ben Avrupa GFN hesabına sahibim belki ondan dolayı prioritym yüksektir. Elinizden geldiği kadar rahatsız edin desteği
FCOE0 dedi: Live chatle dün akşam konuştum. Üst seviye teknisyene mi aktaracakmış benim davayı. Hocam yazdım. Cevapta geldi ama olumsuz bir cevap bunun sıfırlanamayacağını söylediler tam da paketi yenilemiştim. Genişletmek için tıkla... Bir şey diyemeyeceğim hocam ben Avrupa GFN hesabına sahibim belki ondan dolayı prioritym yüksektir. Elinizden geldiği kadar rahatsız edin desteği
F FCOE0 Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #13 ZerefDragneel dedi: Bir şey diyemeyeceğim hocam ben Avrupa GFN hesabına sahibim belki ondan dolayı prioritym yüksektir. Elinizden geldiği kadar rahatsız edin desteği Genişletmek için tıkla... Vallaha ben ümidi kestim yeni hesap açıp girdim. Oradan hallederim işimi.
ZerefDragneel dedi: Bir şey diyemeyeceğim hocam ben Avrupa GFN hesabına sahibim belki ondan dolayı prioritym yüksektir. Elinizden geldiği kadar rahatsız edin desteği Genişletmek için tıkla... Vallaha ben ümidi kestim yeni hesap açıp girdim. Oradan hallederim işimi.
rikutatarin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 123 20 Mayıs 2023 #14 FCOE0 dedi: Vallaha ben ümidi kestim yeni hesap açıp girdim. Oradan hallederim işimi. Genişletmek için tıkla... Merhaba bundan hala ses yok mu?
FCOE0 dedi: Vallaha ben ümidi kestim yeni hesap açıp girdim. Oradan hallederim işimi. Genişletmek için tıkla... Merhaba bundan hala ses yok mu?
F FCOE0 Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #15 rikutatarin dedi: Merhaba bundan hala ses yok mu? Genişletmek için tıkla... Yeni hesap açtım ona geçtim. Böylece kurtuldum
rikutatarin dedi: Merhaba bundan hala ses yok mu? Genişletmek için tıkla... Yeni hesap açtım ona geçtim. Böylece kurtuldum